• Politik Terkini

    Sunday, October 13, 2013

    BAN Politik - Raja Nusantara Tampil Tempelek Barisan Nasional (BN)

    Hari curi-curi malaysia. Aku rasa satu tema yang perlu di utarakan. Sebab masalah curi di malaysia bermula dari peringkat tertinggi hingga peringkat terkecil. Nak buat macam mana derrr... Duit punya hal, manusia jadi bangang.

    Aku dgr cerita banyak yang kekal pemilihan umnu kali ni. Tapi kes ni xleh lawan kes wawa yang paling hot. Mengalahkan situasi di gua musang. Dikatakan terdapat seorang pompuan bertukar jadi musang merah. Mungkin tahun depan kelantan akan membuka satu kelab bola sepak baru. "The Red Fox" FoxCave FC.


    Info Asal : RajaNusantara

    5 comments:

    1. DONLOD TONGKU. TONGKU SENTIASA KEHADAPAN UNTUK RAKYAT JELATA NUSANTARA.

      ReplyDelete
    2. tongku pi white house mintak ketum lebih ke

      ReplyDelete
    3. macai mesti mengamuk ni

      ReplyDelete
    4. kalau curi elektrik biasanya kena denda atau penjara. Senyap je macam tak ada pape.

      ReplyDelete
      Replies
      1. macai tahu kenapa. kt tmpt ko msti ada macai. try tanya

        Delete