• Politik Terkini

    Wednesday, October 2, 2013

    BAN Seni - Kapal Selam Timbul Di Bandar Milan

    Di malaysia, menteri mengeluarkan satu statement bijak tapi tadika dgn memberi cadangan supaya parking dinaikkan kepada 40 ringgit. Idea yang kreatif versi taska permata. Tu kat malaysia. Berbeza kat luar negara yang cuba membuat pelbagai jenis kreativiti sebagai campaign berhati-hati di jalanraya or keselamatan.

    Satu kempen yang bagi aku #LOL di italy. Yang mana meletakkan kapal selam timbul di tengah bandar milan. Yang ni terlebih kreatif. Or ia sebagai petanda persediaan kot2 submarine ni muncul di tengah bandar milan.


    8 comments:

    1. malaysia baik jgn buat. nantikn kos cecah ratus juta

      ReplyDelete
    2. bajet 2014 nanti najib akn bentang buat seluruh negara. dengan belanja 1billion.

      ReplyDelete
    3. ni betul2 ke ? macam iklan je~

      ReplyDelete