• Politik Terkini

    Wednesday, November 27, 2013

    BAN Khayal - Hotel Bilik Dalam Laut Di Tanzania.

    Mahu cari percutian yang wow gila menakjubkan. Ke lebih memilih cr sponsore utk kahwin lagi gila grand dari cik ta. Nak cecah billion billion. Then nak salur sejuta kat palestin pun fuhhh susah nak mampos nak lepas tentera haram zionis. Kat malaysia selamba je 13 juta kawin, kat palestin takde letrik, takde brg perubatan, yang ada hanya doa dan mengharap bantuan OIC.

    Di Manta Resort island Pemba, Tanzania. Satu hotel yang di designed oleh Mikael Genberg yang mana terdapat bilik di dalam laut. Then boleh lah tunggu mermaid lalu lalang. Hidup ibarat spongebob. Terdapat satu bilik spesel yg kedalaman 250 meter.



    6 comments:

    1. tido skali dgn little mermaid...

      ReplyDelete
    2. malaysia taknak buat ke

      ReplyDelete
    3. Malaysia pun canggih apa, kat Sabah, ada peti pos kat dalam laut. Satu-satunya kat dunia yang ada.

      ReplyDelete
      Replies
      1. ada ke... naper tak hebohkan.

        Delete
      2. ada la.. tgk la dalam iklan cuti2 malaysia..

        Delete