• Politik Terkini

    Sunday, December 8, 2013

    BAN AES - Plat Kereta Anti AES, Anti SpeeTrap Diperkenalkan

    Kena speedtrap, kena AES. Konfem menyakitkan jiwa raga. Tambah lagi kat area tu takde bgtau pun ada speedtrap or aes. Tup tup, check dlm rilek dh terpampang satu motivasi minda untuk bagi zakat paksa pada polis.

    Dunia makin maju, then adalah product yg mengubah plat number kereta menjadi ala2 plat kereta cerita back to the future or batman. Katanya alat ni boleh dipasang dimana2 kedai aksesori kereta. Harga dalam lingkungan 400. Kalau sekali kena speedtrap 150. Dalam sebulan kena 4 kali. Ko pikir la sendiri.

    Gadget ni juga dikatakan senang nak install, just amik masa dlm lingkungan sejam jer. Tapi ikut akta JPJ, mmg salah. Pandai buat, pandai tanggung.




    Info Asal : AES

    5 comments:

    1. bleh try ni... mcm ok je...

      ReplyDelete
    2. DPT KT JPJ. TAK PSL2 LESEN KENA TARIK. HAHAHAHA

      ReplyDelete
    3. kat area mane ada tmpt boleh buat yea?

      ReplyDelete
    4. agak2 dia tau tak kita modified.

      ReplyDelete
    5. nk merampok pun boleh pakai plet ni, saksi pasti tak tahu no plet..

      ReplyDelete