• Politik Terkini

    Monday, December 23, 2013

    BAN Bodoh - Anak Gadis Berubah Kerana Kekasih, Bapa Dicekik

    Kalau bab cinta mmg kepala otak manusia boleh jadi biul. Tambah lagi kalau duk kemaruk tahap romeo n juliet. Dah mmg ibarat konfem berada syurga sementara bahagia. Bila dah bergaduh sakan bagai. Mulalah buat cerita emosi nak bunuh diri la, rasa diri tak berguna la. Tapi masa suka tergolek sakan. Takde ingat.

    Maybe this isu boleh dijadikan panduan dan peringatan for those yang ada anak perempuan or gadis kat luar sana. Jangan sampai sbb ko syg kat boyfirend ko dah ibarat macam suami. Hidup sementara je, paling lama pun 60-70 tahun. Masuk umur 40 tahun, dh mula era kedut. Time tu cinta dah ke laut.

    Hanya disebabkan mencintai kekasih berlainan agama, seorang wanita berusia 24 tahun tergamak membiarkan ayah kandung dicekik abang teman lelakinya ketika si bapa cuba membawanya pulang dari rumah kekasih, di sini.

    Lebih menyedihkan, si anak tidak menghiraukan rayuan ayah dan ibu kandungnya yang datang menjemputnya pulang, sebaliknya menyuruh kedua-dua orang tuanya itu membiarkannya tinggal di kawasan rumah panjang itu bersama teman lelakinya.


    Menceritakan kisah itu, ayah malang yang hanya mahu dikenali Omar, 53, berkata, dugaan diterimanya amat berat apabila anak perempuan disayanginya terjebak dengan cinta menjurus ke arah murtad.

    “Walaupun saya kurang berpelajaran, namun didikan agama terhadap anak tak pernah saya abaikan. Malah, kami sekeluarga selalu berkumpul dan bertazkirah selepas Maghrib.

    “Tiba-tiba seorang daripada anak yang selama ini mendengar cakap, rajin mengaji al-Quran dan menutup aurat berubah sikap sebaliknya.

    Info Asal : HMetro

    8 comments:

    1. Agaknya macam mana boleh jadi macam ni eh?

      ReplyDelete
      Replies
      1. Xkna sihir..kna ape lg

        Delete
    2. Maybe pompuan tu kna guna2 kt jantan sial tu. Dia xpk ke lpas kawin nanti ank pompuan dia buat mcm tu. Time tu bru tau langit ni tnggi ke rendah.

      ReplyDelete
    3. anak durjana. tunggulah pembalasan nanti

      ReplyDelete
    4. terkena perangkap holy water gamaknya, kesian..jangan kita terus mengecam tanpa mengetahui..

      ReplyDelete
    5. semua salah, ini kerana terkena "suapan batang" 40 cm, itu yang sanggup tinggal bapaknya.

      ReplyDelete