• Politik Terkini

    Monday, December 30, 2013

    BAN Bodoh - DR Maza - Dahla Keluarkan "Kenyataan Bodoh"

    Negara tak dipimpin oleh mereka yang bijaksana ker.. Oh my goshh.. Kan dalam BN ramai berkaliber melalak melolong dalam tv3. Tengok la tak caya haritu. Bukan main semangat lagi nak lawan geng guling. Perlu ke takut sangat kena guling. Kalau memimpin dengan cara betul, rakyat happy, takde bagi alasan kenyataan taraf taska permata.. Its ok.

    Rata-rata aku berdebat dengan orang BN or NGO BN, kebanyakan mereka tin kosong. Tak faham langsung masalah ekonomi dunia untuk dikaitkan dengan masalah ekonomi negara. Yang mereka tau bila orang besar datang bukan main nak cium, nak tunjuk kasih sayang pui pui. Sebab tu aku rasa, aku takleh follow BN. Penuh dengan statement "tin kosong".

    Naikkan semua harga, then gembar gemburkan isu syiah. Okey, tak dapat perhatian rakyat. Kena bantai lagi ada la. Kaitkan pulak PAS dengan syiah. Sekali janji nak tunjuk bukti kuat. Tengok2 statement air liur berbuih je lebih. 2014 tahun genap bagi kenaikan harga barang. Or dalam pemikiran depa nak suruh company naikkan harga, dapat untung tinggi then boleh bayar gaji pekerja dgn lebih tinggi. So that nak naikkan pendapatan per kapita. It's shameless trick. Kalau trick mcm ni di gunakan, tunggu jela "toxic ringgit" menjahanamkan negara.


    Info Asal : Facebook

    6 comments:

    1. 1st untuk selamanya

      ReplyDelete
    2. menteri umno skrng ni, menteri lompat sana sini. sebelum ni menteri tu, failed! tukar jadi menteri lain. Pun failed!. Sebab tu umno dipimpin oleh org failed!

      ReplyDelete
    3. memang negara ni diperintah oleh mereka yg bodoh. mereka yg pandai disingkirkan umno.

      alangkah baiknya kalau negara ini diperintah oleh Perdana Menteri Venezuela.... dapatlah harga minyak yg tidak membebankan rakyat.

      i tk kisah kalau PM Venezuela itu tidak bersunat, yg penting rakyat sejahtera dn tidak dibebankan oleh kebodohan pemimpin seperti sekarang ini.

      ReplyDelete