• Politik Terkini

    Monday, January 27, 2014

    BAN Bangang - China Hantar 3 Kapal Perang Ke James Shoal (Sarawak)

    Kat malaysia dahla macai ramai optimis dengan cina.. Entah apa-apa.. Now china original dah hantar kapal perang ke James Shoal.. Claim tu kawasan mereka.. James Shoal dikatakan tempat yang kaya dengan minyak.. Jarak dengan sarawak just 80km jer.. So, semestinya ia hak milik kekal orang sarawak. Harap malaysia takkan lepas James Shoal kepada china.. Aku syak china check tengok peta terbalik. Tu suka suki claim dia punya...


    Info Asal : SukanStar

    5 comments:

    1. gua syak lu ni admin sukanstar..hahahaha.. yedok ?

      ReplyDelete
    2. apehal ko promote sukanstar.. ni mesti salah sorang admin ni...

      ReplyDelete
    3. agak2 ada saham sultan melaka tak.. if not kena maklum kat tongku ni..

      ReplyDelete
    4. sikit-sikit tunjuk kekuatan hantar kapal Perang, mentang-mentang dia diantara 5 kuasa Besar, tunjuk Besar Kepala!

      ReplyDelete
      Replies
      1. dah mmg dia kuasa besar.. apa nak heran

        Delete