• Politik Terkini

    Tuesday, January 28, 2014

    BAN Belot - DR Asri Bidas Adun PKR Kajang. Membazir Duit Rakyat !

    Taik kucing punya adun. Duk pung pang nak tegakkan keadilan rakyat. Nak bela rakyat. Taknak duit negara membazir. Yang ko letak jawatan tiba2 then terpaksa buat pilihanraya kecik. Apehal.. Berjuta lagi duit rakyat hangus. Aku semakin goyah dengan PKR ni. Sepatutnya tak perlu ada PKR. Enough dengan PAS saja dalam PR ni. Ni nak di katakan berjuang untuk rakyat.. Menyusahkan lagi ada la.. Dah tau diri tak mampu, kenapa bertanding. Kenapa nak buat muka seposen duk pung pang suh rakyat pilih. Then letak jawatan..

    PAS menang majority kat selangor. So, tiba masanya PAS amik alih.. PKR duk berbalah sana sini. Dah macam perangai umnu. Berebut jawatan. Berjuang kapla hotak ko macam tu... Pagi-pagi dah period.. puiii!!


    Info Asal : DrMaza, MalaysiaInsider

    4 comments:

    1. Perangai umno dah start masuk PKR

      ReplyDelete
      Replies
      1. sebenar nya lama dah, ramai ex2 UMNO yg gila kuasa banyak lari ke PKR, diorg bajet leh dpt jawatan..tp bila x dpt mula la nak meracau...kebnykan join pun atas kepentingan diri, hang tengok Nordin apa ntah dulu, ibrahim ali, tu cth muka penting diri, hal ni jadi kat setiap negeri... sepatutnya setiap ahli Keadilan perlu di kaji latar belakang adkah betul2 nak tolong org or kepentingan diri saje,

        cik balik bertanding leps2 tanding pun nak berebut, x de perancangan mcm sembreno je.....memang bagus la kasi pas je pegang selangor... haih...

        Delete
    2. mmg membazir.. konfem berdendang lagu sayangi selangor lepas ni.. kaw-kaw kena pkr lepas ni...

      ReplyDelete
    3. politik.. sembang jer kencang..

      ReplyDelete