• Politik Terkini

    Sunday, January 12, 2014

    BAN Bodoh - Kata-kata Yang Membangkit Diri Duduk Di Bawah Tempurung

    Dunia teknologi ni, bermacam jenis kepalsuan dah terbongkar. Easily harini ko buat taik, org amik gambar then post kat fb. Dah jadi isu. Same goes to any services dari mana2 sektor. Servis macam gampang, buat kerja dgn taknak sama banyak, orang record then post. Terus kena kecam. Tapi satu kes jer walaupun berjuta media duk canang penipuan sana sini. Tapi tetap berlaku. Palestinnn...

    Yea, semalam hari gembira ariel setan dah mati. Ketua yang menghancurkan palestin. Is it tanda kemenangan. Dah 8 tahun mamat tu koma. Palestin tetap makin merana. So, perlu pandang ke depan. Perlu bersatu. Bukannya asyik duk kecoh angkat sepanduk anti israel tapi tetap buat urusniaga dgn israel. Syiah sunni tetap berbalah dan tidak bersefahaman walaupun ariel setan mati. So, apa beza. Pas Umno Pkr tetap bertarung mencari siapa betul n salah. Tup tap melompat terlolong depan gereja, hujung tahun konsert seksi... pewwww...  JEM kepala otak.


    3 comments: