• Politik Terkini

    Sunday, January 19, 2014

    BAN Bodoh - Penyokong JDT Pecahkan Cermin Kereta Pengurus Perak

    Liga super baru jer start. Dah mula perangai kekampungan masuk padang. This case bukan kat malaysia jer. Even piala dunia pun ada penyokong mengganas membabi buta. Sebab sejarah tahyul la, sebab tak puashati kena ejek la. Starting aritu baru jer TMJ mintak penyokong berdisiplin, reti hormat tetamu. Macam ni ke layan tetamu bila bertandang. It's show your kultur susu! you know!

    • Bas penyokong Perak di baling bom asap manakala selepas perlawanan pula kereta pengurus pasukan Perak dibaling batu dan telah menyebabkan cermin belakang kenderaan pelbagai guna pengurus terbabit pecah.

    Bagi aku, sangat tak bertamadun la.. Nak tunjuk hooligan taik kucing aper nya.. Malaysia main bola pun, asia tak lepas. Sangkut2 terhenjut. Harap lepas ni takde lagi penyokong hooligans buat taik.



    Info Asal : Gawang

    14 comments:

    1. musim mengawan dah start dh woi!

      ReplyDelete
    2. JDT dh start buat hal dahhh.. ko tunggu la balasan lepas ni

      ReplyDelete
    3. Ala. Buat malu je la diorang ni.

      ReplyDelete
    4. dah start dh perangai indon!

      ReplyDelete
    5. Bhai Carlos...

      Dari DEWA pon samseng taik kucing... sampai la penyokong bola diorang.... hahahaha.... semua samer perangai cam UMNO Penang.... Taik Kucing jer lebih.... hahaha

      ReplyDelete
      Replies
      1. muahahahaha.... umno penang dgn umno johor ape beza.. antara mamak dgn jawa

        Delete
    6. Kesian Ayh Ngah !

      ReplyDelete
    7. Tak makan kangkung ke

      ReplyDelete
    8. Nak buat macam mana dah keturunan lanun selatan, kalau si Tuannya samseng, apalagi pengikutnya!

      ReplyDelete
    9. Penyokong JDT patutnya malu buat perangai, permaisuri sultan Johor adalah puteri kepada Sultan Perak, iaitu adinda kepada Raja Muda, pemangku Sultan Perak.
      Secara ringkasnya, 2 negeri ni, ada pertalian saudara.

      ReplyDelete
      Replies
      1. itu yg bodo nyer, dah la tmj beritau so disiplin, ntah holigan indo menyamar jd jdt? org jdt mohon siasat

        Delete
      2. hahaha... JDT kn kaya dgn indon.. bangla lagi.. Mostly dtg dari indon.. tu perangai mcm indon.. Tengok jela kalau malaysia g main kat indon mcm maner. sampai kena naik barakuda....

        Fans JDT + Indon = berpisah tiada.

        Delete
    10. bila sakai jumpa bola

      ReplyDelete