• Politik Terkini

    Thursday, January 2, 2014

    BAN Bodoh - Saya Tak Bagi Awek Mandi. #BetulKeBohong

    Hadoiii, bila dah bercinta cintun tahap membabi buta. Mula lah keluar perangai tak masuk akal. Dah buat GF tu lebih dari bini ko pulak. Dari lahir mak dia lahirkan, pakaikn bedak cantik2, pakai baju lawa2. Dapat kat ko, suh jangan mandi, jangan makeup. Sebab taknak bagi orang berkenan. Psiko punya laki.

    Tak cukup lagi tu, kena belasah lagi... Pelik pelik pelik... Dah ko sayang sangat, apehal tak masuk meminang jer. Amik jadi bini ko. Baru kapel jer pun. Semua benda nak sekat..
    Akibat cemburu buta, seorang lelaki meminta teman wanitanya tidak mandi selama beberapa hari bagi memastikan tiada yang tertarik apalagi mahu memikatnya.
    Selain itu, remaja berusia 16 tahun berkenaan juga tidak dibenarkan menghias diri ketika berada di khalayak ramai.
    Dia dilarang bersolek apalagi mengenakan gincu dan tidak boleh memakai minyak wangi. Jika ingkar dengan permintaan itu, remaja berkenaan yang hanya mahu dikenali sebagai Ani akan dibelasah.
    “Sepanjang setahun kami bercinta, sudah tiga kali saya dibelasah, tetapi kerana sayang dan dia sentiasa berjanji mahu berubah, saya teruskan juga hubungan,” katanya.

    Info Asal : HMetro

    5 comments:

    1. time kapel je mcm ni. bila kawin semua lepas tangan. kot2 lebih teruk dr ni.

      ReplyDelete
    2. salam
      singgah pagi
      sory x sempat nak komen banyak bz day

      ReplyDelete
    3. wow extreme , so awek tu pun kene imply rule yg sama keji kt bf die tu haha . tak boleh gosok gigi so smue pmpuan lari

      ReplyDelete
    4. LOL..macam ni pon ada..bebai juga pompuan tu -.-

      ReplyDelete