• Politik Terkini

    Wednesday, January 8, 2014

    BAN Geek - Jolla, Smartphone Pilihan Terkini Warga Finland

    Jolla, smartphone baru yang popular di finland sekarang. Jolla diusahakan oleh bekas jurutera Nokia. Jolla menggunakan platform sailfish. Dulu org panggil meego. Apa yang menarik, warga finland sekarang lebih menjurus memilih jolla daripada iphone @ samsung.  Dikatakan juga jolla boleh mengakses hampir 80% apps daripada android.

    Kalau ikutkan melalui laman web jolla, ia telah dijual pada harga 399 euro. So kalau merasa nak beli n tengok jer. Try la order. Tak pasti samada boleh pakai ke tak di malaysia.

    Jolla
    Lock Screen
    Home Screen
    App Tray
    Pulley Menu
    Messaging
    Notification Center

    Info Asal : Jolla, thenextweb

    5 comments:

    1. bila nk masuk malaysia. design mcm nokia jer... ni mesti strategy nokia. nokia dh xlaku...

      ReplyDelete
    2. nampak mcm menarik. kot sama mcm meego jer.

      ReplyDelete