• Politik Terkini

    Tuesday, January 21, 2014

    BAN LBGT - Ibu Mengandung Hisap Rokok, Mungkin Dapat Anak "GAY" ?

    Bukan aku yang cakap.. Tapi Dr Dick swabb yang cakap.. Nama DR pun ganas gila.. DR DICK... DR Dick ni profesor kat amsterdam.. Dalam kajian dia mengatakan perkembangan otak bayi dalam perut mempunyai hubungkait dengan persekitaran luar. Maksudnya gaya hidup pregnant mums. Katanya lagi, ibu mengandung yang stress juga boleh mengakitkan hormon cortisol yang lebih then risiko anak tu homoseks tinggi..

    Tu semua kajian, ko jangan jadikan panduan terus. Tapi amik sebagai iktibar or just knowledge.. LBGT tu semua bergantung pada cara didikan and asuhan pada kanak-kanak tu...


     A leading neuroscientist has claimed that smoking and drug use during pregnancy could raise the chance of having a baby who would turn out to be gay.

    According to Britain’s Sunday Times, Dr Dick Swabb, professor of neurobiology at Amsterdam University, said that :
    The brain development during pregnancy and early childhood is directly linked to the kind of people we become in adulthood.
    Dr Swabb’s new book, ‘We Are Our Brains,’ has cited multiple academic studies showing how a pregnant mother’s lifestyle can possibly affect her child, News.com.au reported.
    • One of the studies compared women whose moms were given synthetic oestrogen while they were pregnant between 1939 and 1960 in order to cut the miscarriage risk.
    • Dr Swabb said that pre-birth exposure to both nicotine and amphetamines boosts the chance of lesbian daughters.
    He said that pregnant women suffering from stress are likelier to have homosexual kids of both genders as their raised level of the stress hormone cortisol affects the production of foetal sex hormones.

    Info Asal : FreeMalaysiaToday

    7 comments:

    1. Pergghhh... geng LBGT mesti suka... Puii!

      ReplyDelete
    2. dahtu kalau ketagih or mengidam mcm maner?

      ReplyDelete
    3. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    4. oh mungkin ada kaitan dgn Klinefelter syndrome kot, meningkatkan kemungkinan penghasilan extra 1 kromosom X, jadinya XXY (lelaki) dan XXX (bagi perempuan)... mungkin? mereka yg ada syndrome ni mmg fizikal dorang tak normal, lelaki jadi agak feminin dan perempuan jd agak masculine... kesian la tapi memang perlu dididik supaya tidak terjebak dgn LGBT...

      ReplyDelete
    5. ganassss nama DR ni hehehe. Tapi, apapun kita tidak perlu mempercayainya 100%.

      ReplyDelete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete