• Politik Terkini

    Tuesday, January 7, 2014

    BAN RTM - Shiro Kena BAN RTM, Peminat Shiro Kecam RTM

    Lawak antarabangsa apakah ni semua. Kesian pulak aku dengan RTM ni. Aku sendiri pun tak tengok maner pun siaran RTM ni. Buat siaran tak best langsung. Dahla kalau buat liputan bola, siaran zaman kuno. Tak naik feel langsung. Better astro walaupun time hujan astro hujan sekali. Time harga barang naik, dia naik sekali. astro astrok!.

    Lapornya itu utusan itu umnu akebar, shiro kena gam dengan rtm.. Shiro kan berlakon dgn UAI dalam crita "Ustaz Mu Tunggu Aku Datang". Then lepas tu ada isu lagi pasal lawak depan menteri. Takkan menteri tu butthurt sampai nak gam kot.. Katanya lawak.. Ker kena buat SOP melawak.. SOP untuk siaran skema RTM.



    Info Asal : Utusan

    7 comments:

    1. Dia ingat shiro tu heran.. peminat shiro tetap sokong shiro!

      ReplyDelete
    2. tak hairan cerita "gam" daripada RTM, sebab rtm kan kerajaan punya. (bukan perkara baru)
      Mana ada duit nak bayar artis yang buat show. Dulu bolehlah HMI (hiburan Minggu ini) buat setiap minggu sebab duit banyak, bayar kat artis sikit, kena pulak nyanyi lebih dari 10 buah lagu.
      Sekarang ni, jalan selamat gam sana, gam sini. duit pun boleh dijimatkan.

      ReplyDelete
      Replies
      1. depa bajet artis heran. RTM dah low class skrng. xder yg layan... hahaha

        Delete
    3. kesian aku dgr psl RTM ni. bajet shiro heran.. Shiro naik pun dgn astro... takde pun cerita shiro ditayang kt RTM. kah kah kah

      ReplyDelete
    4. banyak lagi show dengan astro bole masuk

      ReplyDelete
    5. Menteri klu tak suka lawak2 jangan duduk malaysia.. eh? Cam penah dgr je statement ni..

      ReplyDelete