• Politik Terkini

    Monday, February 17, 2014

    BAN Bodoh - Fan Page Murtads in Pantai Timur, Apa Kata SKMM?

    Apa kata SKMM. ? Kalau page babitkan hina ahli politik, pergghh... Bukan main cepat lagi tindakan.. Tengok jerla apa kena pada kesultanan nusantara.. Kejap jer page tu kena sekat.. Nak tangkap saper owner.. Ofkos lagi takde masalah nak detect semua DNS. Tapi bila babitkan hina islam. Berlerettt panjang, tindakan takde diambil. Now kes benz ali pun jabatan agama takde amik tindakan. Penyebaran fahaman menyesatkan dan mengelirukan.

    Aku harap ada tindakan tegas dari pihak berkuasa. Tindakan yang cepat supaya takde berlaku pergolakan agama kemudian nanti. Kalau aku ulas details pun, benda sama jer.. Those yang ada anak kecik yang sedang membesar, jangan abaikan tanggungjawab. Bagi penerangan yang betul pada mereka. Jangan harapkan guru and buat dono jer apa mereka baca di internet.


    Info Asal : Facebook

    5 comments:

    1. mereka lebih pentingkn politician drpd benda mcm ni.

      ReplyDelete
    2. page anti islam mmang bnyak x ditutup..klau page anti kristian laju je dorang tutup....

      ReplyDelete
      Replies
      1. betul tu. kalau page anti kristian.. laju jer semua media update.. siap dalam berita lagi masuk.. yg page anti islam ni.. buat dono jer..

        Delete
    3. ker ni geng benz ali

      ReplyDelete
    4. kehhh.... sampai skrg pun ayah pin masih bebas... hebat betul jab agama kjaan bn

      ReplyDelete