• Politik Terkini

    Wednesday, February 26, 2014

    BAN Failed! - Chef Wan Bidas MAS Rugi !

    MAS rugi.. pelik ker.. mcm biasa jer bg aku.. untung byk tu pelik kalau polifahg control.. haritu chef wan komen psl ns lemak bogel MAS.. yeala.. mas guna nama malaysia.. takkan serve mknan asasi rakyat malaysia pn hampeh.. now chef wan sekali lagi bidas mas...


    12 comments:

    1. Ni semua salah pakatan rakyat! 50 tahun memerintah malaysia

      ReplyDelete
    2. mizan azizan kt atas kata "salah pilih orang, buat benda supaya kerajaan jatuh":...apa ke bangang kenyataan..tan sri tajudin tu buat hutang 800juta, kerajaan lupuskan hutang dia mcm tu aje...tajudin tu org PAS ke?...malu la weh masaih ramai makhluk bodoh kt malaya ni

      ReplyDelete
      Replies
      1. saper kerajaan eh?

        Delete
      2. Hormat sikit,itu pendapat dia.Kita amalkan freedom of speech.Tak bermakna kita bole guna perkataan kasar pada org lain yop.

        Delete
      3. hormat?..hemm payah la ckp dgn org mcm awk ni, adakah bila bila dgr atau tahu org berbuat atau bekata sesuatu yg x betol kita nk biarkan dgn alasan hormat kenyataan?...adakah mizan tu hormat org bila kuarkan kenyataan dia tu?..perkataan bodoh aku ckp tu sbb dia xreti, dia x fhm info, atau mungkin xdpt infon langsung, faktanya tan sri tajudin dh buat hutang 850juta dn kerajaan BN telah lupuskan hutang dia tu (rujuk google sendiri klu byr bil intenet)...mslh skg mizan kata tajudin tu anti kerajaan sbb dia buat bnd yg jatuhkan kerajaan. kerajaan di mksudkan bkn PR sbb MAS adalah milik kerajaan pusat, kerajaan pusat skg BN RETI?...so apa masalah bila saya kata dia bodoh? sy xkn kata dia bodoh klu dia hya buat kenyataan dlm jamban rumah dia, tp ini dia reply datuk chef wan, kata2 dia open..reti?????.....saya rasa skg awk (anon 9.47pm) yg kurang cerdik menilai isu....dan saya nk cakap kt sini, kamu pun kena hormat kenyataan saya tu hak saya dan kamu jgn komen kenyataan sy..skg kamu dh komen sy bermakna kamu pun x hormati saya.....apa rasa skg?

        Delete
    3. once a macai.... always a macai...

      ReplyDelete
    4. It shоuld read: Femіnіne thinkers are potentially more intelligent tҺan masculine thinkеrs,
      Ьecausе feminine and masculine in tɦis case cut аcrօss the genders of male aոd female.
      Empowering ourselves foг the future rеquires learning ոew
      skills as well as hοniոg the ones we alrеady have.
      One of the huge cluе that your ex boyfriend is still interested in you is whеn he comes by your
      home, school oг job.

      Viѕit mу weblog carb nite

      ReplyDelete
    5. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good.
      I don't know who you are but definitely you're going
      to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!


      My webpage افضل شركة تنظيف فلل بالرياض

      ReplyDelete
    6. It's a pity you don't have a donate button! I'd definitely donate to this fantastic
      blog! I suppose for now i'll settle for book-marking and adding your RSS feed
      to my Google account. I look forward to brand new updates
      and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon!

      Feel free to surf to my webpage :: افضل شركة تنظيف بالدمام

      ReplyDelete
    7. Final amendments to US Commerce Department data released on cheap jordans the 23rd, the third quarter of this uggs outlet year, wholesale jordan shoes US real GDP grew at an annual rate of 5%, higher christian louboutin than the previous estimate of 3.9 percent. This Cheap Louis Vuitton Handbags is the fastest since the christian louboutin shoes third quarter of 2003 the growth rate of Christian Louboutin Daffodile the US economy over the same period of history, much higher than cheap nike jordan shoes generally expected by scientists previously.Analysis Bags Louis Vuitton of Three-quarter US economic growth christian louboutin remise 50% reasons, first by pulling a strong personal and business consumer spending. uggs on sale The Discount Louis Vuitton third quarter of this Air Jordan 11 Gamma Blue year, discount christian louboutin US consumer spending grew at an annual ugg australia rate of 3.2%, the most since the ugg pas cher fourth discount nike jordans quarter of 2013 the fastest. Second, third-quarter US corporate fixed investment grew by 8.9%.The second quarter of ugg boots 2014 the US Discount LV Handbags economy grew at an annual rate of 4.6%. Affected by cold weather in the first quarter of the US economy declined at an annual rate of 2.1%. Economists expect the pace of the US ugg economy in the fourth quarter Christian Louboutin Bois Dore of Cheap LV Handbags this cheap christian louboutin year has slowed, expected annual rate of growth of ugg soldes around 2.5%.

      ReplyDelete
    8. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete