• Politik Terkini

    Thursday, February 20, 2014

    BAN Kreatif - Zero G : Teknik Parabola Kahwin Dalam Flight Tanpa Graviti

    Tak tau era ke berapa dekad lagi flight ni akan sampai ke malaysia. And yang pasti bukan dicipta oleh negara arab yang kaya raya.. Boeing 727, G-Force One dengan gaya penerbangan tanpa graviti. Apa aku tengok flight ni akan terbang secara parabola dan dalam beberapa saat, semua benda dalam flight ni akan jadi weightless. So akan terapung secara semulajadi.. So bila ditanya berapakah harga tambang.. Buat permulaann sebelum airasia tambang murah beli, harga tambang setakat ni $4,950 + 5% tax

    Harap MAS takde buat cadangan nak beli boeing ni. Yang ada ni pun rugi billion..


    Info Asal : ZeroG

    2 comments:

    1. kos nk naik pn bapak mahal.. nk buat perkahwinan lagi la

      ReplyDelete