• Politik Terkini

    Monday, February 10, 2014

    BAN Tatasusila - @ohtweet : Khidmat Pelanggan Imigresen Yang Biadap !

    Khidmat pelanggan penjawat awam yang biadap. Aku rasa ni bukan 1st time kes la.. Tambah lagi dekat hospital. Memang kerek gila.. Tahap mengalahkan DR. Dah kerja ko melayan pelangga, layan la leklok.. Pelanggan perangai macam monyet sekalipun, dah tu kerja ko. Kena layan jerla.. Dah gaji ko dibayar untuk tu... Bukan tu jer, celcom pun kadang tu ada jer khidmat pelanggan dia perangai tak reti hormat. Main sedap sembur jer.. Dahla tanya lain, jawab lain..

    Now gambar tweet daripada ohmedia. Aku rasa mmg panas gila those yg amik gambar ni kat khidmat pelanggan imigresen kajang ni..

    Wateve, tak semua perangai macam ni. Ada yang ok. Yang tak ok tu. Kalau tak suka. Berenti jerla kerja.


    Info Asal : OhMedia!

    8 comments:

    1. muka pn dh ganas. hahaha.. imigresen byk layan indon... tu tension kot

      ReplyDelete
    2. kalau ko ckp hospital.. mmg aku setuju. tambah lagi pak guard hospital. lagi kerek gila.

      ReplyDelete
    3. Saper tak suka, pi jadi khidmat pelanggan imigresen. tak pun bukak khidmat pelanggan sendiri.

      -menteri imigresen

      ReplyDelete
      Replies
      1. Kami persatuan anon umno menyokong penuh kenyataan menteri imigresen.

        Delete
    4. maafkanlah dia mungkin datang bulan kot

      ReplyDelete
      Replies
      1. setuju.. tak pun duk tahan kencing..

        Delete
    5. Howdy I am so glad I found your weblog, I really found you by error, while I was searching on Yahoo for something else,
      Anyways I am here now and would just like to say thank you
      for a tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design),
      I don’t have time to read through it all at the
      moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be
      back to read a great deal more, Please do keep
      up the superb b.

      Also visit my site: kobe bryant

      ReplyDelete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete