• Politik Terkini

    Tuesday, March 11, 2014

    BAN Amazing - Layan Pipes Kaca Sambil Tunggu Berita #MH370

    Sampai la ni. #mh370 masih tak jumpa. Now malaysia dah nak cari kat selat melaka. Katanya dia uturn nak balik. Kot masa tu tersasar macam mana.. Yang paling hot sekali, orang china marah kat pramugari MAS sebab tak leh explain pasal mh370. Tengok TV katanya berita dalam bahasa english.. Rasanya org negara china. Paling hot tak masuk akal, sampaikan yahoo posting.. Raja Bomoh guna teropong ala p.ramlee. Aku tunggu fatwa jer keluar.. Tak berbunyi pulak mufti ni... Jaga2 raja bomoh tu dengar cerita tampar buaya mati..

    Nak sambil relax layan pipes yang dibuat dengan kaca mengikut kreativiti kepala otak... #kajangmove PKR lawan BN.. Aku syak takde kempen cinabeng akan keluar... #SupportDatinAzizah



    5 comments:

    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    2. creative betul macam macam jenis pipes ada ek...

      ReplyDelete