• Politik Terkini

    Monday, March 31, 2014

    BAN Bodoh - Penipuan Kapten Zaharie #MH370 Paling Celaka !

    Najib haritu bukan main confirm yang mana mh370 berakhir di lautan hindi.. Tapi ada pulak desas desus bukan mh370.. And paling bangkai lagi, media asing kaitkan pulak isu kapten zaharie dalam proses penceraian.. Padahal tu semua fitnah dajjal akhir zaman.. Anak kepada kapten zaharie meluahkan rasa hiba kecewa sedih pedih.. Ramai yang bagi suggestion suh amik jer tindakan mahkamah pada akhbar antarabangsa tu.. Haritu akhbar ni jugaklah yang babitkan emosi kapten zaharie dengan penahanan anwar.. Now babitkan isu lain pulak.. Dengan readers yang berjuta million lemon... Aku setuju kerajaan malaysia sendiri amik tindakan saman.. Jaga maruah rakyat malaysia.

    Info Asal : HMetro

    15 comments:

    1. media malaysia pun kaki kencing. apa heran..

      ReplyDelete
    2. Ada jugak nak kaitkan dengan Najib. Susah sangat ke nak stick pada point artikel?

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko faham x ape tu politik.. kalau setakat budak baru nk belajar.. duk dgr ceramah umno je reti.. tak payah cakap.. mmg la kena pada najib.. dah dia ketua n keluarka statement berakhir di lautan hindi.. Now, lain cerita jadi.. berubah arah bagai...

        Delete
    3. Ada jugak nak kaitkan dengan Najib. Susah sangat ke nak stick pada point artikel?

      ReplyDelete
    4. mail online x slh,media malaysia hari dh sahkn berita ni plus fb n tweet ank n bini dia ialah sumber yg confirm

      ReplyDelete
      Replies
      1. Maner sumber? Try ko paste link sini.

        Delete
    5. utk admin, utk berlaku adil dlm blog, kena baca n dgr juga media arus perdana selain malaysiakini,harakah n various website.kene dptkn cerita drpd kedua-dua belah pihak then barulah buat rumusan. 1-takut nnti jd fitnah 2-brlaku kezaliman. zalim ialah menanggap atau meletakkn sesuatu bukan pada tempatnya.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Sumber dia amik tu dr hmetro.. tu media pr ker.. dh metro sndiri mklum yg mana tu semua fitnah...

        Delete
    6. admin..tolong la percaya ni kan media antarabangsa..jenis2 media yang korang canang2 kan dan bangga2 kan tu. freedom in reporting news katanya.. ha amik kau.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Dahtu..kalau xbetul.. amik je tindakan kat dailymail.. ape mslhnya.. aku dpt sumber tu pun dr hmetro..

        Delete
      2. Pak U kepala bana I

        Delete
    7. padan muka najib. dulu suka gulakan rakyat. skrg dia kena gula balik.
      xtau la sapa gula kn dia. tp pdn muka!

      ReplyDelete