• Politik Terkini

    Monday, March 10, 2014

    BAN Romantik - Blogger Irine Nadia Buat Surprise Romantik Pada Suami. So Sweet !

    Romantik and romantik.. Ada macam bagai cara kalau nak beromantik dengan pasangan. Cara berduit banyak and cara duit ciput. Yang penting both of it kena la sama2 berinteraksi or bertoleransi.. Yang menarik perhatian aku, cara irine nak bagi surprise romantik.. Siap booking hotel bagai and nak bagi hadiah surprise ps4 kat hubby dia..

    Gurls, are romantik enough wif your husband... Or Boy are your romantik eoungh wif your wife..


    Info Asal : IrineNadia

    20 comments:

    1. kan best kalau bini aku buat mcm ni

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko cr la blogger popular. then tackle

        Delete
    2. mmg syg gila ah laki dia kalau bini mcm ni. siap surprise bg ps4 lg tu. minah ni mmg blogger popular.

      ReplyDelete
    3. Replies
      1. Jeles desprate ke bang

        Delete
    4. inilah salah satu perkara yang menjadi ikut-ikutan masyarakat kita sekarang, apa yang orang barat buat, akan diikuti sedikit demi sedikit.

      ReplyDelete
      Replies
      1. tu namanya romantik. dia nk tunjuk dia syg suami. apa salahnya.

        Delete
    5. ini semua poyo..poyo poyyyyyooo

      ReplyDelete
      Replies
      1. bini ko mampu buat tak?

        Delete
      2. kalu aku dah horny sgt...laki balik je bang jom bed now...tak yah cerita satu dunia..tunggu 9 bulan lagi baru kasi heboh dpt baby. syok ooo

        Delete
    6. 1 dlm bilion la... haram takda masa ad bini nak buat mcm tu harammmmmmmmmmm

      ReplyDelete
    7. 1. bazir
      2. bazir
      3.membazir
      4.bazir
      5.membazir
      6.poyyyyoooooo
      7. puyu

      ReplyDelete
      Replies
      1. 1. bazir
        2. riak
        3. sikap suka menunjuk-nunjuk
        4. takbur
        5. poyo

        rs syg mcm ni x prlu nk kasi heboh 1 dunia, nnt kalu jd apa2x yg x diingini suatu hr kelak, diri sndri merana dan rs cukup bodoh..

        Delete
    8. kalo dapat bini cun mcm tu mmg happy memanjang...asyik nak jer keja...kah kah kah...

      ReplyDelete
    9. dia ni suka menunjuk. tengok IG dia, kadang caption ckp bnd lain, gambar plak lain. xde kena mengena. nak ape lg kalo bukan nak menunjuk.

      ReplyDelete
    10. dia siyesly comel... yg lain jgn jeles :D

      ReplyDelete
    11. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete