• Politik Terkini

    Tuesday, April 29, 2014

    BAN Celaka - BOM Awek 21 Tahun Sarat Mengandung. Bangang Punya Apek !

    Bangang punya jantan.. Kena rasuk hantu pocong maner tak tau.. Awek duk sarat mengandung.. Kepala otak tiba2 jadi biul nak bunuh awek dia.. Ni bala kalau tahu berkasih jer.. Kawin taknak.. Tak tau la kot cara kehidupan and agama dia apa.. Kalau ada hukum hudud, dah berbaloi hukuman yang akan dikenakan..

    Beijing: Seorang lelaki menculik kekasihnya berusia 21 tahun yang sarat mengandung sebelum mengikat kanister gas pada belakangnya yang dinyalakan apabila polis datang menyelamatkan wanita berkenaan.

    Li Moulian, 36, mengheret Xu Fan, 21, yang sedang tidur dari katilnya dan disumbat ke belakang keretanya sebelum dia mencederakan wanita berkenaan dengan kejam di Huizhou, wilayah Guangdong di selatan China.

    Akibatnya pasangan itu terlantar sebelah-menyebelah di hospital manakala doktor berusaha menyelamatkan kedua-duanya. Namun ajaibnya, bayi dikandung Xu terselamat walaupun kecederaan dialami wanita terbabit begitu teruk.

    Xu dipercayai mengandung selepas hubungan satu malam dengan Li, namun pasangan itu bersetuju terus menjalin hubungan, malah memilih untuk tinggal bersama.

    Bagaimanapun, Li dipercayai tertekan selepas enam bulan. Dia menyerang Xu ketika tidur, malah mengugut berkali-kali akan membunuhnya.

    Dia memandu di sekitar bandar itu sebelum dijejaki polis yang dihubungi jiran selepas melihat Xu diheret ke dalam kereta teman lelakinya itu, namun ketika itu Li sudah meletupkan kanister gas berkenaan.

    Anggota polis berjaya menarik Xu keluar dari kereta itu sebelum memadamkan api dan membawa kedua-duanya ke hospital untuk rawatan. Kecederaan dialami Li amat serius dan dia tidak dijangka dapat diselamatkan.

    Bapa saudara Xu, Wu Chin, 47, berkata, keluarganya pernah menasihatkan wanita itu supaya berhati-hati dalam hubungannya dengan Li. (HMetro)

    4 comments:

    1. ni la bala menanti.. kalau tak kawin..

      ReplyDelete
    2. ini gila ganas.. takde perasaan ker pakwe dia.. nasib baik anak dlm perut tu selamat.

      ReplyDelete
    3. karpal singh dh takde. sekarng lim guan eng tentang hudud PAS. wajarkah pas didalam pakatan rakyat. PKR diam membisu.. walaupun islam.. PKR dan UMNO apa beza?

      ReplyDelete
    4. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete