• Politik Terkini

    Wednesday, April 9, 2014

    BAN Danger - Senarai Produk Kecantikan Tidak Di luluskan KKM

    Kegilaan nak cantik punya pasal kan.. Kalau boleh muka tu biar secantik minah salleh.. Tubuh tu biar seseksi pamela anderson.. Melantak suami ko duk rumah jer kerja... Nak keluar rumah jer, asyik pikir bini kat rumah... Tak semua manusia macam tu.. Kena belajar terima hakikat ketentuan ilahi...

    Ni aku ada terbaca sedikit info berkenaan bahayanya merkuri.. Then aku rasa better aku share dalam blog.. Merkuri dikategorikan bahan merbahaya yang boleh memberi kesan pada kulit.. Exspecially kulit bayi.. Ruam, irritation and other penyakit kulit.. Tu laaa antara kesan daripada merkuri..

    Jangan cepat terpengaruh dengan produk kecantikan and kemontokan. Beware Dude!


    Info Asal : Rahsia-Jelita

    5 comments:

    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    2. info yg bagus. thanks admin

      ReplyDelete
    3. ni semua barang2 yg selalunya dijual di tepi jalan / pasar mlm

      ReplyDelete
    4. Rey Lubеk iѕ a prߋfessional servіces
      firm located in Pasadena, Califoгnia servicing clients in the court of law.
      Expenses that qսalify for an Оffer in Compρromise myself.

      They will do everything in his power to prove that for-profit chaгacter.
      If financial neeԀs аnalʏsis any of the reimburѕed amounts.


      Stoop by my webpage ... financial needs analysys

      ReplyDelete
    5. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete