• Politik Terkini

    Tuesday, April 8, 2014

    BAN Laki Bini - Guna Teknik Ni Nak Munculkan Isteri Di Hypermarket

    Kalau ckp bab shoping tahap mengalahkan rosemah.. Haaaa pompuan mmg terer.. Letak dlm hypermarket sehari pun takpe.. Duduk merayap kat situ seminggu tanpa henti pun dia mampu.. Yang byk buat muka toyelll jer.. Suami yg follow isteri.. Tapi sbb sygkn bini.. Kena la amik hati kan...

    Kalau ko rasa dah hbs idea nak munculkn bini kat dalam shopping mall.. haaaa... try teknik berkesan mujarab tahap sabun axion..


    11 comments:

    1. Tula hebatnya pompuan.. suami xnampak dia.. tp dia nampak suami.. tgk je pompuan lain..terua muncul..hahahahaha

      ReplyDelete
    2. Nak cpt lg.. g borak dgn promoter cun seksi.. hahahaha

      ReplyDelete
    3. cara nie, aku dah pernah buat, tapi 2 kali aku buat, 2 kali bini orang, nasib baik tak kena bedal. Tapi yang peliknya, bini-bini orang ni 'melayan' le pulak.

      ReplyDelete
    4. yang ko pegi kacau bini org sapa suruh!, takkan tak boleh beza yang dah barai dgn yang "fresh" bingong!

      ReplyDelete
    5. Masalahnya tak sempat nak buka sluar dalam dia nk test dah barai ke tak...kalo test baru la dapat rasa banggang

      ReplyDelete
    6. Woi bangang.. bini org pn nk test ker.. ape ke sundal ko ni..

      ReplyDelete
    7. ayat korang ni mcm lahanat sial!! buat malu nenek aku baca.. LOL

      ReplyDelete
    8. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete