• Politik Terkini

    Thursday, April 3, 2014

    BAN Politik - Penculikan Pulau Pom Pom : Najib Kata Konspirasi Jahat, DAP Kata Esscom Tak Guna

    Isu MH370 antara malaysia dan china belum lagi reda, now rakyat china sekali lagi kena culik di sabah.. Kat pulau pompom.. Penculikan tu pulak, bukan kali pertama.. Kali kedua.. Kali pertama pencerobohan, katanya dah bagi peruntukan pada esscomm untuk tambah baik keselamatan.. Juta juta peruntukan.. Pejam celik duit juta-juta.. Dah kena culik bersenjata lagi.. Najib dengan selamba menjawab ibarat soalan persekolahan.. Dia syak ada pihak nak keruhkan hubungan..

    Yang patut bertanggungjawab.. esscom... Tukar pentadbiran esscom.. Macam mana boleh berlaku pencerobohan.. Same thing pada imigresen.. Aku rasa more better, kalau berlaku pencerohan, pegawai yang bertugas, daripada atasan sampai akar umbi... Pecat ! Ganti baru... Maruah negara 1 hal, keselamatan orang awam tu lagi penting!


    Info Asal : Mkini, Mkini

    3 comments:

    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    2. dah cacar merba aku tengok.. letak jawatan jer jib oi.

      ReplyDelete
    3. malaysiakn suka jadi tumpuan.. malaysia dh popular skrng..

      mh370 terhempas..eh tersilap.. eh bukanlah...
      jenayah tertinggi... eh salah tu.. kita peruntuk juta2 setahun

      ReplyDelete