• Politik Terkini

    Thursday, April 17, 2014

    BAN Sadis - Gambar Kereta Karpal Singh Kemalangan. Takziah Buat Keluarga Karpal

    Maut itu pasti. Mati itu realiti.. Setinggi mana pangkat, kalau dah maut menempah, kematian datang.. Kita akan pergi selamanya. Aku tak suka sangat dengan karpal singh ni. Sebab dia menentang hukum hudud. Its ok sebab dia non muslim and memang jadi tugas orang muslim menerangkan hukum hudud untuk dia faham..

    Balik cerita asal pasal karpal singh ni.. Aku ada dengar berita pagi tadi.. Katanya excident ni berlaku sebab lori tukar haluan tanpa signal.. Tukar haluan tanpa signal ni memang banyak berlaku.. Tambah lagi kalau driver tu tak pernah masuk highway.. Selamba derkk bawak slow duk line memotong.. Kalau jalan kat kampung, jangan cakap la.. Dah ibarat jalan tu datuk nenek dia punya.. Ibarat kereta belakang tu ahli nujum dapat tau ko nak belok kiri ke nak berenti..

    Apa pun, takziah buat keluarga karpal singh.
    Pengerusi DAP, Karpal Singh serta pembantunya, C Selvam meninggal dunia dalam kemalangan di Kilometer 301.6 Lebuhraya Utara Selatan arah Utara di Gua Tempurung, kira-kira jam 1 pagi tadi.

    10 comments:

    1. Mampusnya OKU ni di tanah Melayu yang berajakan Sultan Perak... apakah ini tulah dari sultan juga?? Fikir2kan....

      ReplyDelete
      Replies
      1. tulah pekebendanya?

        Delete
      2. Tulah?...Tulah?..hahaha...ajal maut di tangan tuhan bro...xde tulah2nyer der...xde yg berkuasa menghidup dan mematikan kecuali DIA. ada paham?.

        Delete
      3. mesti tu macai.

        Delete
    2. ni mesti bawa laju 125km/sejam!

      ReplyDelete
      Replies
      1. dah ajal menanti. nak buat mcm mana. tapi mmg laju kalau tgk pada gambar.. tu alpard.. kalau kereta malaysia..

        Delete
    3. takde sudah lawyer anwar..

      ReplyDelete
    4. saper berani langkah mayat karpal

      ReplyDelete
    5. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    6. Final amendments to US Commerce Department data released on cheap jordans the 23rd, the third quarter of this uggs outlet year, wholesale jordan shoes US real GDP grew at an annual rate of 5%, higher christian louboutin than the previous estimate of 3.9 percent. This Cheap Louis Vuitton Handbags is the fastest since the christian louboutin shoes third quarter of 2003 the growth rate of Christian Louboutin Daffodile the US economy over the same period of history, much higher than cheap nike jordan shoes generally expected by scientists previously.Analysis Bags Louis Vuitton of Three-quarter US economic growth christian louboutin remise 50% reasons, first by pulling a strong personal and business consumer spending. uggs on sale The Discount Louis Vuitton third quarter of this Air Jordan 11 Gamma Blue year, discount christian louboutin US consumer spending grew at an annual ugg australia rate of 3.2%, the most since the ugg pas cher fourth discount nike jordans quarter of 2013 the fastest. Second, third-quarter US corporate fixed investment grew by 8.9%.The second quarter of ugg boots 2014 the US Discount LV Handbags economy grew at an annual rate of 4.6%. Affected by cold weather in the first quarter of the US economy declined at an annual rate of 2.1%. Economists expect the pace of the US ugg economy in the fourth quarter Christian Louboutin Bois Dore of Cheap LV Handbags this cheap christian louboutin year has slowed, expected annual rate of growth of ugg soldes around 2.5%.

      ReplyDelete