• Politik Terkini

    Wednesday, May 14, 2014

    BAN Sadis - Gadis Di Rogol Dalam Tandas Awam

    Pada semua kaum hawa yan cun melecun, tubuh menggiurkan.. Nak ke tandas awam tu kena berjaga-jaga.. jangan pergi sorang diri. Tambah lagi dalam persekitaran sunyi sepi, lampu suam-suam suku.. Malang tak berbau... Beware!

    Attention! Perhatian untuk wanita2 (especially) yang selalu berhenti dan pergi ke toilet di mana2 petrol station. Kejadian ini BETUL2 terjadi pada seorang kenalan rapat kakak ipar kawan saya sendiri.Seorang perempuan & her boyfriend (also a future husband since they're about to get married soon) berhenti di satu petrol station sebab this girl nk pergi toilet. 


    Kalau kita perasan kat petrol station cthnya Petronas, ada toilet yg kt dlm kedai Mesra tu sendiri, ada yg luar sikit sebelah dgn kedai Mesra dan ada jugak toilet yang bahagian belakanggg, jauh sikit dr kedai Mesra tu. Yup, she went to that toilet, yg kat belakang tu, ALONE AT NIGHT, while the boyfriend was waiting in the car.

    Selepas 30 minit menunggu, this girl tak muncul, dia terus pergi ke toilet belakang tu untuk cari. Dia jumpa girlfriend dia pengsan dan dalam keadaan yang agak aib (suspected dirogol). Sadly, it is true. Somebody grabbed her when she was entering the toilet, tutup mulut dia, kunci toilet and violently, she was being raped. Couldn't really tell who, but through what she could see, the person is black (and she suspected a negro).

    Kesian sangat2 kat mangsa ni sebab dia akan berkahwin tak lama lagi dan dia berada dalam keadaan yang sangat trauma dan tertekan sekarang. Of course, who wouldn't right! Nauzubillah kalau itu terjadi kt kita/keluarga kita.

    So, tolonglahh jgn pergi toilet sorang2 especially yg jauh kt hujung dunia nun regardless mlm or siang. Please be extra careful, get somebody (kawan, adik, tunang, suami, anak, anyone) untuk teman walaupun rasa tak macho sebab kena tunggu depan toilet, but safety firstt!! It could happen to anyone, bertudung ke free hair ke, anyone could be vulnerable (this girl is wearing hijab, so lets not assume that rape is inclined to happen to those wearing revealing clothes ONLY). Just be extra cautious, peeps (GempaqGiler)

    14 comments:

    1. sadis betul.. mesti bengang gila pakwe dia.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Ni mesti perogol bersiri nie..klu dapt aku gigit dia

        Delete
    2. kenapa dia keluar mlm2..

      ReplyDelete
    3. even 'penjaga toilet' kat s.complexs pun jgn percaya, sentiasa berteman, dont go alone!

      ReplyDelete
      Replies
      1. betul tu. tambah lagi bangla.. muka gersang je aku tengok..

        Delete
    4. Kisah ni, memang benar, Kejadian berlaku awal bulan Mei 2014. kawan aku cerita, kebetulan dia berhenti kat stesen petrol (shell) di sebelah utara, area Penang. Dia (pompuan) Kebetulan nak gunakan juga toilet tu.
      Tetiba nampak ada ramai orang berkumpul.Dia ingatkan ada pergaduhan, rupanya ada kejadian rogol, di dalam tandas tersebut. Suspek dipercayai NEGRO, berdasarkan pada warna kulit dan percakapannya.
      Pompuan tu tak dapat melawan, sebab si perogol tu badannya memang besar dan Tinggi.
      Bersyukur kawan aku, dia kata kalaulah dia yang sampai dulu kat toilet tu, mungkin dia yang kena agaknya! so next time, pastikan ada ditemani abang atau adik lelaki ataupun suami ataupun siapa sahaja.

      ReplyDelete
    5. You think about whether it's been a great discovery or a sad discovery.
      A good essay on clash of clans hack tool no survey.
      These old machines still have a thing or two to show
      us, both before and after the new systems are hooked up to our TV's; our time with them ain't over yet.


      Here is my web-site :: how to get free gems in clash of clans

      ReplyDelete
    6. Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts.

      After all I'll be subscribing on your feed and I'm hoping you write once more soon!

      Also visit my weblog: Chemist Direct Healthcare Products

      ReplyDelete
    7. Hello there, I discovered your website via Google at the same
      time as searching for a similar matter, your site came up,
      it appears good. I've bookmarked it in my google bookmarks.

      Hi there, just turned into aware of your blog via Google, and found that
      it's truly informative. I am going to watch out for brussels.
      I will be grateful when you proceed this in future.
      Numerous folks shall be benefited from your writing.

      Cheers!

      Also visit my blog levitra

      ReplyDelete
    8. excellent issues altogether, you simply gained a new reader.
      What could you recommend about your put up that you just
      made a few days in the past? Any positive?


      Stop by my webpage http://www.Meltingpottours.Com

      ReplyDelete
    9. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    10. Does your website have a contact page? I'm having
      a tough time locating it but, I'd like to send you an e-mail.
      I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.
      Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.


      Review my weblog; english to german translation audio

      ReplyDelete
    11. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete