• Politik Terkini

  Monday, May 19, 2014

  BAN Seks - Tarian Seksi Bikini Yang Memanggil Polis Serbuan

  Serbu serbu seks.. Sepatutnya dia buat operasi nama macam tu.. Dalam setahun aku rasa tak terbilang serbuan.. Paling hot ofkos selangor, KL, JB, Penang.. Tapi bila dekat PRU, kelantan tiba2 jadi destinasi seks. Seolah ada berlambak pusat hiburan kat kelantan.. Sampai ke mampos duk serbu atas alasan menggunakan pasport lawatan.. Tangkap, tulis dalam buku.. Buat penat and bazir dakwat pen jer.. Pusat hiburan takde ditutup.. Takde dikawal.. Tarik terus la woi lesen.. Senang.. Tak dibenarkan beroperasi 100%.

  Kuala Lumpur: Tarian seksi dengan hanya memakai pakaian dalam menjadi tarikan di dua pusat hiburan di Jalan Klang Lama di sini, yang diserbu polis Bahagian Siasatan Jenayah, Maksiat, Perjudian dan Kongsi Gelap (D7), Kuala Lumpur, kelmarin.


  Dalam serbuan Op Noda kira-kira jam 9.30 malam :

  • 69 wanita pelayan pelanggan (GRO) warga asing ditahan, 
  • 67 berasal dari Thailand dan masing-masing seorang dari Sepanyol dan Pakistan.
  • Semua wanita itu berusia antara 24 dan 30 tahun dan ketika serbuan dua pusat hiburan itu dipenuhi lebih 50 pelanggan lelaki.
  • Semua wanita yang ditahan menyalahgunakan pas lawatan sosial manakala premis hiburan itu tidak mempunyai lesen yang sah

  Seorang penjaga pusat hiburan itu memberitahu semua wanita warga asing terbabit menari dengan hanya berseluar dalam dan memakai coli di atas meja bagi menghiburkan pelanggan.

  “Kelab buka jam 10 malam pada setiap hari, bagaimanapun tarian berahi hanya akan bermula tepat jam 12 tengah malam,” katanya yang enggan dikenali.

  Menurutnya, penari akan menari selama 20 minit untuk satu sesi sebelum berehat dan disambung semula 30 minit kemudian sehinggalah jam 2 pagi sebelum premis ditutup. (HMetro)

  2 comments:

  1. warga asing.. tulah padah baawak masuk ramai pendatang asing. hiburan diagungkan

   ReplyDelete
  2. biasalah. malaysia

   ReplyDelete