• Politik Terkini

    Wednesday, June 25, 2014

    BAN Hiburan - Nad Zainal Buat Laporan Polis. Ape kes?

    Bila dah cun melecun, stok comel jer.. Mulalah bekas pakwe meroyan. Tambah lagi bekas awek dia makin popular or didampingi lelaki hensem. Tu lah lumrah manusia.. Dari dalam gua sampai ke puncak everest. Buat menara tinggi-tinggi sekalipun, kalau kepala otak setting "cinta itu bengong". Ko duduk la dalam bandar UAE sekalipun.. Bebal tak sudah. Moral, tak payah meroyan dengan bekas awek. Berlambak lagi awek kat luar sana.

    Nad Zainal dikatakan telah pun membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang, awal pagi semalam namun tidak mahu mendedahkan butiran atau maklumat lanjut tentang isi laporan terhadap bekas teman lelakinya itu.

    Pelakon ini turut mendakwa seorang wanita yang tidak dikenali menghubunginya sebanyak tiga kali dengan menggunakan nombor telefon berbeza.

    Nad juga hairan bagaimana wanita terbabit memperoleh nombor telefon bimbitnya yang tidak pernah diberi kepada orang lain. Setiap kali menghubunginya, Nad mendakwa wanita terbabit bertutur dalam nada berbaur negatif.




    (RotiKaya)

    3 comments:

    1. bak mai no.tel dia sini. berani kacau awek aku

      ReplyDelete
    2. mana tak meroyan.. exgurl cun tu

      ReplyDelete
    3. biasa ler. mamat tu tak glamer. mana orang kenal. tumpang populariti nad. atau nad dah tak larat nak bela die dah.... opsss.. ( sblm ni kan isu nad taja mamat ni)...

      ReplyDelete