• Politik Terkini

    Tuesday, June 10, 2014

    BAN Jijik - Mee Hoon Cap Masjid Versi Bangla Tak Pakai Baju Bungkus

    Lepas tengok gambar ni.. Konfem korang akan ke kedai mamak or mana2 kedai kelantan kat area KL.. Order mee hoon mamak satu.... Tak pun mee hoon tomyam campur satu.. Kasi kawwww kuah! Lagi pedas lagi memikat syiookk!!... Halal Jakim ... KKM ... Aku tak tau la berapa puluh kali dalam sebulan mereka pi check.. Tak silap kilang ni mungkin dapat ISO certificate kot... Halal terpampang jelas ternyata di bungkusan...

    Malaysian Banglasian.. Berpisah tiada.. Sikarang sudah macam adik biradik sudah... Nyam nyam nyam.. Rasa segar sentiasa.
    Mimpi yang mempersona
    ooooo kualiti ......
    sungguh enak dimakan begitu saja....


    (KingJason)

    6 comments:

    1. gmbr dh lama.. tapi takde tindakan.

      ReplyDelete
    2. lama ko diam membisu. keluar jer terus hilangkan selera makan aku.. puiii!!! cancel bee hoon goreng pagi aku!

      ReplyDelete
    3. Macamana kita nak percaya kat logo halal Jakim????

      ReplyDelete
    4. dulu geng arqam buat pelbagai makanan tuduh macam2 la ni makan la bihun tu sampai kembung perut .sedapkan.??????/

      ReplyDelete
      Replies
      1. setuju !!!
        dulu elok2 kita ada pilihan yang hala,bersih dan suci kita haramkan
        sekarang kita tanggunglah akibatnya

        - ahli GAbungan Mamak PenANG (GAMPANG)

        Delete