• Politik Terkini

    Tuesday, July 8, 2014

    BAN Hiburan - Dafi Cakap Service CELCOM Macam Taik ! Say No To Celcom

    Services celcom mcm taik... memang aku setuju dengan dafi ni.. Aku sendiri pun alami.. Tambah lagi line internet slow macam siput.. Haram jaduuuu... Suka potong kredit.. Aku pernah call sekali tanya kenapa kredit aku asyik kena potong jer.. Bila topup jer, sampai msg haram jadah 339990000 bagai.. Padahal takde subscribe pun.. Tup tap tanya celcom services dia suruh aku hantar msg pada subscriber to utk off.. Tak pasal2 kena charge lagi.. Pundek punya celcom... Now dia bagi lagi sekali cadangan, setiap kali terima msg tu.. reply balik MMSSTOP.. Dengan huruf besar.. setiap reply kena charge lagi 50sen..

    Macam2 kes syarikat telco ni.. Tapi takde tindakan pun diambil... Tunggu GST apply ni.. sedap ler kena charge bila topup, bila bayar bil.. Selamanya BN dihati.. haktuii !!!

    (Rotikaya)

    5 comments:

    1. aku setuju. mmg betul pn services celcom teruk. nak buat mcm mana.. telco lain pn sama jer..

      ReplyDelete
    2. tukar la pada prepaid lain. apa susah

      ReplyDelete
    3. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    4. klu ikutkan sume mcm taik lah..celcom, maxis, astro, unifi, digi bla bla bla apa jadah kt malaya ni sume mcm taik, caj mahal, servis mcm taik kunan....kerajaan kata apa aku kesah janji kroni aku kenyang

      ReplyDelete
    5. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete