• Politik Terkini

    Thursday, July 10, 2014

    BAN Seks - Di Cerai Malam Pertama Gara-Gara Gambar Seks Lampau

    Celaka betul perangai bekas pakwe pompuan ni.. Malam pertama tu la dia hantar gambar lucah dia dgn bekas awek dia kat suami awek dia.. Mana tak hot.. Dahla malam pertama.. Maybe awek tu lupa bagitau sebelum kawin.. Yang mana dia pernah terlanjur and mintak lelaki tu fikir dulu sebelum kawin... Tapi maybe perempuan tu sayang sgt kat suami dia.. Nak lupakan kisah silam...

    Era perkahwinan ni bukan senang.. Belanja ribu riban.. Tanggungjawab ada bermacam jenis.. Totally tak sama dengan couple.. So, those gadis kat luar sana.. Ko nak couple pun, jangan sampai terlanjur. Akibat dosa terlanjur tu, kemungkinan allah balas pada dunia dengan kehinaan..

    Letakkan pemikiran melepasi nafsu.

    Seorang pengantin lelaki menceraikan isterinya pada malam perkahwinan mereka selepas menerima gambar intim wanita berkenaan daripada bekas kekasihnya.

    Pasangan itu meraikan majlis perkahwinan mereka di sebuah hotel apabila pengantin lelaki itu diberi bunga dan sampul mengandungi kad memori di samping nota yang menggesanya melihat gambar isterinya dalam kad itu.


    Kerana terkejut selepas melihat gambar itu, dia mengambil keputusan menceraikan isterinya ketika itu juga, lapor akhbar Sabq, memetik cerita seorang pendakwah, Shaikh Ghazi Bin Abdul Aziz Al Shammari. (RIYADH)

    Menurut laporan itu, pengantin perempuan dihubungi bekas kekasihnya empat hari sebelum majlis perkahwinannya.

    Bekas kekasih wanita itu memaksa mereka bertemu malah mengancam mendedahkan hubungan mereka kepada bakal suaminya jika dia enggan berbuat demikian.

    Wanita itu memberitahu bekas kekasihnya agar melupakan hubungan mereka kerana dia mahu menempuh hidup baru bersama suami dan mempunyai keluarga.

    Rayuan wanita itu tidak diendahkan malah bekas kekasihnya yang tidak berpuas hati bertindak menghantar bunga bersama gambar pengantin perempuan yang mengakibatkan dia dicerai.

    4 comments:

    1. exbf dia jeles la tu..

      ReplyDelete
    2. tak pasal2 jadi janda.. kesian

      ReplyDelete
    3. MEMANGla, barang second-hand sapa nak! kereta atau motor second-hand tak pe lagi.

      ReplyDelete
      Replies
      1. aku suka brg seken..xnak kasi aku

        Delete