• Politik Terkini

    Thursday, August 21, 2014

    BAN Seks - 'Awak Buat Tubuh Seksi Ni, Nak Tengok Boleh Tak Jadi Model'

    Bengong betul fotografer perangai macam bangkai.. Duk pancing pulak bini orang.. Dengan alasan nak cari model tudung muslimah.. Tapi kena buat posing then hantar kat dia gambar lentok pakai lagging.. Kalau dah bangang nak tengok pompuan seksi lagging, ko google sudah la woi.. Tak payah duk ganggu bini orang...

    Gila Seks!

    (TRW)

    8 comments:

    1. boleh pulak mintak mcm tu.. yg pompuan tu pun layan buat per.. kalau suami tau.. konfem mengamuk

      ReplyDelete
    2. gila celaka punya lelaki. kat dp dah ada gambar ngan perempuan pun masih nak miang dengan bini orang. yang bini tu pun layan buat apa? kalau aku dah lama maki dan report polis terus

      ReplyDelete
      Replies
      1. lelaki gila seks mmg ramai. kalau pompuan gila seks.. lagi bahaya

        Delete
    3. nk buat modal la tu...x paham ke? bodoh la manusia skg

      ReplyDelete
    4. Memang lelaki tu gila seks, kena pulak bini orang tubuh cutting Baeekkk punya. Dia peduli apa!
      Kat ofis aku ni berlambak bini orang, tapi cutting dah drop, mesti laki tu tak nak punya!
      Muka alim, pakai songkok, tapi.... setan rupanya.

      ReplyDelete
    5. Memalukan btol la.yg llaki jgn wat hal ngan bini org,yg pompuan plak jgn layan bende2 camni.

      ReplyDelete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete