• Politik Terkini

    Tuesday, December 23, 2014

    BAN Seks - Laman Forum Lucah 1Malaysia Tidak Diambil Tindakan ?

    ‘1Malaysia Women Life’ laman forum sêks yang menyalahgunakan slogan 1Malaysia PM, Datuk Seri Najib Razak.

    Laman khusus untuk berkongsi pengalaman tidur bersama wanita dengan perkongsian pengalaman lelaki yang pernah mendapatkan khidmat layanan sêks sebagai rujukan. Dengan menggelar diri mereka ‘Cheongster brothers’, laman web berkenaan menyediakan ruang untuk pelanggan menulis pengalaman beraksi dengan gadis-gadis tertentu, lapor The Rakyat Post.

    Satu ruangan menterjemah kata-kata akronim juga disediakan, yang merujuk kepada bangsa, bentuk badan, khidmat atau pun perilaku seks wanita terbabit.
    CKT (char koay teow) merujuk kepada wanita Cina,
    NL (nasi lemak) untuk wanita Melayu,
    Tom Yam untuk wanita Thailand dan
    PRC untuk mereka yang datang dari China.
    Ia adalah untuk ‘mendidik’ lelaki berdasarkan pengalaman séksual rakan-rakan lain, sebelum merasainya sendiri. Laman itu mula wujud sejak 2010 oleh individu yang dipercayai berada di Petaling Jaya.

    Sehingga kini masih belum dengar apa-apa tindakan di ambil oleh pihak berwajib.  (IH)


    (zakri)

    6 comments:

    1. hahahahaha... kalau blog forum kutuk kerajaan je cpt amik tindakan. yg ni kna hold dlu kot.

      ReplyDelete
    2. ini biase la, Pertubuhan Bangsa Beruk dan Ungke( UMNO=Ungke Monkey Nation Organization) takkan nk ambik tindakkan, fatwa dari Mishittttoh halal melacur kah kah kah kah

      ReplyDelete
    3. nanti majlis fatwa kebangsaan buat muzakarah dulu. pastu baru pass kat SKMM

      ReplyDelete
    4. nak tengok gambar dia mintak golden key lak. sapa tau golden key dia haha

      ReplyDelete
    5. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete