• Politik Terkini

    Sunday, January 11, 2015

    BAN Video - Perempuan Melayu Di Cabul Atas Pentas Oleh Mat Kpop Semalam

    Nak salahkan penari kpop atau nak salahkan gadis bertudung yang bodoh. Dah tahu benda tu public show. Dah tahu batasan budaya malaysia. Tetap ada sedikit bangang. Kalau haritu pasal retis peluk dalam vaganza. Now lagi ganas.. Siap beraksi bagai. Atas dasar apa.. Sebab korang minat gila. Apa korang pikir dia akan jadi lelaki idaman ke.. Penganjur pulak, takkan takde bagitau batasan budaya dimalaysia. Ahhhh persetan lah... Dalam tv aksi peluk cium dalam cerita berlambak ada..

    asking for bala.. islamis malaysia sendiri yang welcoming.. Mana ketua agama islam.. Diam seribu bahasa..

    16 comments:

    1. jawapan yg akn kluar. sy dh maklum. tp dia langgar.

      ReplyDelete
    2. apa nk jadi anak bangsa kita.

      ReplyDelete
    3. itu sebab kenapa UMNO BN perlu ditumbangkan atau dihapuskan...mereka dari UMNO yang ada kuasa hanya menggunakan kuasa untuk memurtadkan Melayu...

      ReplyDelete
      Replies
      1. aku sokong. pemimpin umno cakap tak serupa bikin

        Delete
    4. mamat korea tu tak stim ke???

      ReplyDelete
      Replies
      1. xde mkne mamat tu nk stem tgok org mcm tu. .bkn test mreka..ini smua poyoooo. .apsal korang bdoh sngat..

        Delete
      2. dhtu ko rs ko tu bijak sgt?

        Delete
    5. prempuan melayu tu pon nk juga lbih2 kan...soooo

      ReplyDelete
    6. kalu aku nyanyi pastu peluk budak pompuan, sure kena penampar....

      ReplyDelete
    7. korang x paham sebenarnya.... drpd korg sibuk nk kutuk2 org, bukan dpt pe pon.... biar je la...dosa dia yg tanggung...yg korg nak sibuk pe halnya...yg korg tau... punish org yg buat salah....

      ReplyDelete
      Replies
      1. biar kepala bana ko.. benda ni bleh jadi ikutan. kalau merebak makin teruk.. ko nk biarkanlah>

        Delete
    8. Gadis Melayu yang salah! Apa guna bertudung atau menutup aurat, namun tidak faham pentingnya mengawal diri! siapa yang terkinja-kinja! sayang tak faham asas agama!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Kalo pengajur tak anjur terjadi tak peristiwa itu? ce cite ce cite...

        Delete
    9. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    10. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete