• Politik Terkini

    Monday, June 22, 2015

    Rani Kulup Buat Report Lagi #Kipidap

    Dah takde kerja lain mamat ni.. Kerja dia buat report jer memanjang. Buat pertubuhan semata2 untuk buat report. Paling sadis berbangga dengan hashtag #kipidap lebih femes dari ahmad maslan. Report kali ni suh siasat pemilik acc facebook yang buat statement "umno tak layak bertapak di pulau pinang". Yang pasal Nazri Aziz duk sekat TMJ bercakap tu ko taknak report skali. Hampas... Sama jugak dgn perkasa, apesal diam bila nazri aziz hentam Tengku Mahkota.. Cuba kalau nazri aziz tu PR.. Aku rasa dah kedalam mamat tu.. #lanjiao

    10 comments:

    1. woi admin. baik ko letak trademark gambar rani jadi banner kt atas,

      ReplyDelete
    2. #kipidap mana boleh kacau itu org..dia umno.nanti dia bkn umno baru #kipidap boleh buat report!

      ReplyDelete
    3. Kalau kita tanya orang GILA, siapa nak ngaku? Faham-faham ajer lah...

      ReplyDelete
    4. Replies
      1. ahhhh.. sudahhh.. poserrr ni woii

        Delete
    5. Ini aje ke kekuatan Melayu ......... amat memalukan .........

      ReplyDelete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete