• Politik Terkini

    Tuesday, July 7, 2015

    Gambar Najib Razak, Rosmah 1MDB Petrosaudi Urusniaga Dalam Kapal Mewah

    Memang power pakjib legasi ni.. Dari laporan sarawak post, 1mdb buat deal dengan petrosaudi di kapal mewah Tattoosh yang disewa khas dengan nilaian sewaan $500k / week. Dari laporan tu jugak memaklumkan gambar ni sekadar gambar kenangan yang dihantar oleh Wan Shibab pada jho low, Najib and the geng dalam gambar tu semua.. Dan mengikut sumber juga gambar tu diambil pada tahun 2009.

    Korang dah undi sayang i love pm kan. Korang dah cium peluk para menteri BN. Mesti korang rasa suka hati kan. Tak pun amik gambar ni tunjuk pada Mursyidul Am PAS. Agak2 dia percayakan laporan wsj atau mulut manis NajibRazak.


    (sarawakpost)

    8 comments:

    1. tunjuk kt presiden pas and da geng la.

      ReplyDelete
      Replies
      1. This comment has been removed by a blog administrator.

        Delete
    2. Saya tak kenal jho low

      ReplyDelete
    3. Rupa macam saya, perempuan tu pun macam bini saya, tapi gambar tu bukan saya

      ReplyDelete
    4. apsal korang nak kait ngan pas pulak? apa salah pas? admin ni pon karat pas tau tak?

      pas takde kena mengena dengan ini cerita...ulama pas suci mulia boleh tuduh orang tanpa saksi dan bukti...tapi dia nak backup najib, dia mintak saksi...ulama pas suci mulia boleh tuduh orang memacam dan suruh yang lain percaya, tapi nak backup najib dia suruh siasat...semua ni sebab suci dan mulia...pas tak salah...jangan kaitkan dengan pas...

      kalau tak puas hati dengan pas, cakap terang-terang...jangan semua nak salahkan pas...jangan cakap lapik-lapik...straight forward je...faham...

      ReplyDelete
      Replies
      1. hang penyokong DAP ka

        Delete
    5. Ayah ping marang dah blackout tak leh wat kiro lah mano.

      ReplyDelete
    6. Musridul Am pas pakai jampi tak pakai otak..
      he3..
      sbb tu sokong sangat si Najib tu

      ReplyDelete