• Politik Terkini

    Monday, July 6, 2015

    WSJ vs 1MDB : Isu Gila Talak

    Sebab 1mdb, habis gila satu malaysia. Tapi paling pejuang pakatan rakyat, takde pun siasatan terperinci dari pakar PKR DAP atau PAS. PAS pulak keluar statement tak percaya pada laporan dari wsj. wsj menolak ada unsur politik dalam investigation mereka. DAP dan PKR asyik suruh polis buat siasatan. Persoalan sekarang, siapa berani siasat secara terperinci tanpa gangguan daripada politician bangkai dan mendapat perlindungan fully secure..

    Lepas tu pulak, najib razak keluar statement akan beri jawapan untuk saman wsj dalam masa 2 3 hari lagi. Lagi menimbulkan syak wasangka. Dah ko sendiri cakap ko tak buat transaksi masuk acc sendiri. Apa susah, panggil lawyer, tunjuk semua transaksi bank yang ko ada. Saman jerla wsj. Melainkan ko sendiri meragukan. So kena mintak pandangan dulu.. Aku percaya, sebabkan 1mdb ni, rakyat malaysia terpaksa menanggung bebanan gst dan segala subsidi ditarik..


    7 comments:

    1. gila talak dia kat maner?

      ReplyDelete
      Replies
      1. This comment has been removed by a blog administrator.

        Delete
    2. Dah terang lagi bersuluh. debat lari. dialog xhadir. apa lagi? pahlawan ke mcm tu.

      ReplyDelete
    3. Panglima bugis yg xde telor...Haramjadah

      ReplyDelete
    4. Korang kena FAHAM, ini BR1M istimewa untuk NAJIB ! BR1M rakyat tak sampai seribu, BR1M Najib tak sampaipun 1 Trillion. Ada aku kesah? Kesian kat Najib merana akibat 'FITNAH"..ha ha ha ha (tengok aku ampu Najib lebih hebat dari Harun Din, lepas ni gerenti aku jadi menteri...ha ha ha ha)

      ReplyDelete
    5. Kasihan kat najib. Kasihan kat hadi. Kasihan kat harun. Lebih kasihan kat maca-macai UMNO atas perbuatan mereka menegakkan KEBODOHAN sendiri....

      ReplyDelete
      Replies
      1. yg tak kesian saper?

        Delete