• Politik Terkini

    Thursday, January 28, 2016

    Blog Wargamarhaen DISEKAT SKMM

    Salah satu blog yang dikatakan banyak menghentam kerajaan. Lepas ni tak tau la brape banyak blog lagi akan disekat. Setahu aku blog wargamarhaen hanya copy paste berita daripada sumber yang sah. Contoh freemalaysiatoday, malaysiakini dan pelbagai lagi saluran berita alternatif. Kenapa blog cerita lucah, blog gambar lucah tidak disekat.

    Adakah ini salah satu keyboard warriors ameno dalam melawan hujah bloggers pembangkang. Ok, fine. Lepas ni aku pun akan siar berita berita yang hanya memuji ameno semata-mata.

    Sayangi BN!



    3 comments:

    1. AnakSungaiDerhaka tu dh dalam list la tu. tunggu masa jer.

      ReplyDelete
    2. Kuasa ada kat dia. nak buat mcm mana. Nak tegakkan kebenaran ni pahit!

      ReplyDelete
    3. Saya terpaksa guna IP dari Amerika.

      ReplyDelete