• Politik Terkini

    Thursday, February 11, 2016

    BidVertiser Review - Blogger Wajib Pilih !

    Kenapa blogging.. Ada sebab minat, ada sebab nak share idea, ada sebab nak jadi keyboard warriors berbayar oleh pihak tertentu then ada yang saja suka-suka. Sebab seronok untuk menceritakan sesuatu. Ada pulak buat blog cpy paste berita untuk sebarkan berita lebih jauh ke pulusuk hati. Secara tak langsung dapat jana income..

    Bidvertiser ... Syarikat pengiklanan luar negara yang tidak asing lagi. Walaupun tidak sepopular nuffnang di malaysia.. Setakat aku guna dari sejak blogging.. Tu pun kadang aku buang sebab terlalu banyak ads.. Tapi pembayaran bidvertiser to paypal acc aku.. Tidak pernah miss.. So pada yang ada akaun paypal dan ingin memenuhkan acc paypal korang dari pembayaran pengiklanan.. Aku cadangkan cubalah Bidvertiser. Boleh klik pada banner kat bawah tu kalau korang berminat untuk jadi publisher.




    5 comments:

    1. xmenarik langsung

      ReplyDelete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    3. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    4. Are you trying to make cash from your visitors by using popunder ads?
      In case you do, did you try using PopAds?

      ReplyDelete
    5. If you are looking for a reputable contextual advertising network, I recommend that you take a look at Clicksor.

      ReplyDelete