• Politik Terkini

    Monday, April 18, 2016

    Ustaz Sebar Fitnah, Apedehal !

    Dunia sekarang, tak tau ape niat sebenar ustaz tu. Tapi kalau tengok kat FB mmg ramai likers dia. Cecah ratus ribu. Duk sebar pasal ajaran islam bukan main. Last2 buat fitnah sebab DZN berjaya islamkan ramai orang. Ape nak heran sekarang dengan ustaz malaysia. Mostly ustaz bonet kereta, yang berani dan tegas berapa kerat jer. Yang kebanyakkan nak buat duit. Perkara yang diajar hanya berkenaan kerohanian, untuk lebih dari tu dah takde. 

    Bukan aku nak burukkan ustaz, memang ada ustaz yang bagus and tak semua ustaz tu gilakan duit. Kalau dah ada ustaz mcm ni, takkan JAKIM duk diam jer kot. Report close jela FB dia. Senang!


    2 comments:

    1. Ape bleh buat...

      ReplyDelete
    2. Admin...ko baru keluar gua ke? ko duduk mana sebelum ni? mahkamah dah kata tuang presideng ko pemfitnah...orang yang ko panggil ulama pon memfitnah, apatah lagi ustaz ustaz geng yang tuang presideng nasihatkan...anak taliban tu pon mahkamah kata membelit hadis...

      doooniaa...ulama pon boleh jadi ularmak...besau punya belit...

      ReplyDelete