• Politik Terkini

    Monday, November 7, 2016

    Perjanjian China : Najib Kata 55Billion, CCCC Kata 46Billion. Mana Pergi 9Billion?


    Tertera dari website CCCC sendiri.... kos kontrak Projek Laluan Rel Pantai Timur (ECRR) hanya RM46 bilion sahaja. TETAPI dari versi NAJIB kata RM55 bilion. Nampak perbezaan BILLION..??

    MENGAPA ADA BEZA RM9,000,000,000 (9 bilion) ??!!
    MENGAPA anak tiri Najib, Riza Aziz tiba2 ke China ??!!

    NAMPAK TAK !!!

    Selagi, kjaan tidak jelaskan perbezaan kos sebanyak RM9 billion yang bakal LESAP.. rakyat akan terus persoalkan...ke mana hilangnya wang mereka...





    SuaraRakyat, Utusan, CCCC

    4 comments:

    1. Satu aku nak nasihat kat sapa2lah yang berurusan dengan negara China... kalau kau didapati bersalah dalam rasuah di sana... hukumannya adalah hukuman mati... HUKUM TEMBAK TEPI JALAN SAHAJA TAU.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Tu kt china bro. Ni malaysia.

        Delete
    2. Aku hairan, kenapa tak join dengan JePuN, setakat ini, keretapi Peluru Jepun yang paling pantas di dunia, top speed 612km/sjm.
      Negara China, tak pernah pun dengar buat keretapi selaju ni.
      Kebarangkalian kemalangan keretapi di Jepun jugak jarang berlaku berbanding China.

      ReplyDelete
      Replies
      1. UMNO memerintah. apa ko nk heran.

        Delete