• Politik Terkini

  Wednesday, February 1, 2017

  Perogol Bersiri Dari Kanada Pulang Malaysia !!!


  Seorang rakyat Malaysia yang disabitkan melakukan jenayah seks terhadap 30 wanita di Kanada lebih 2 dekad lalu akan ditemani 3 pengawal semasa dihantar pulang ke Kuala Lumpur hujung minggu ini, menurut media Kanada.

  Selva Kumar Subbiah, kini berusia 56, memberitahu sesi pendengaran pihak berkuasa sempadan Kanada, dia sudah bersedia pulang ke Malaysia.

  “Saya bersedia berlepas, tuan,” katanya pada sesi dipengerusikan Andrew Laut, Isnin lalu.
  Pada sesi itu, peguam berkata Subbiah dipercayai turut menyerang beratus-ratus wanita lain.
  “Sejumlah 500 hingga 1,000 wanita mungkin diserang,” kata Naima Karimullah, peguam mewakili Agensi Khidmat Sempadan Kanada (CBSA), dipetik akhbar Toronto Star semalam.

  Menurut laporan itu, pihak berkuasa Malaysia sudah meluluskan penerbangan untuk Subbiah.

  Pada sesi itu juga, Subbiah cuba mendapatkan perintah supaya media dilarang menerbitkan gambarnya.

  Bagaimanapun, akhbar Toronto Star berkata penting wajah terkini Subbiah ditunjukkan kepada orang ramai di samping butiran jenayahnya.

  Subbiah merupakan penganut agama Yahudi, dan sebelum ini pernah berkata dia bakal berdepan diskriminasi di Malaysia.

  Dia ditahan sejurus selepas dibebaskan Ahad lalu, selepas 24 tahun menjalani hukuman penjara, atas 19 kesalahan serangan seks, 28 kesalahan dadah, serta 10 kesalahan melibatkan pelbagai jenayah lain termasuk peras ugut.

  Subbiah tiba di Kanada pada 1980 tetapi tidak pernah mendapat taraf penduduk tetap. Dia diberikan visa pelajar dan pelawat, dan mendakwa menuntut di Universiti McMaster dan Universiti Ryerson dalam jurusan agama.
  Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata Subbiah bebas seperti individu lain dan tidak ada undang-undang tempatan yang membolehkan pihak berkuasa memantau pergerakannya.
  “Tetapi apa pun, pihak polis ada cara memantau mereka yang terlibat dengan jenayah sedemikian,” 
  Toronto Star melaporkan, ketika pendengaran mengenai pembebasannya pada Jun tahun lalu, pegawai penjara berkata Subbiah masih tidak kelihatan insaf atau rasa berdosa atas jenayahnya.

  FMT

  10 comments:

  1. Hello,
    Saya Puan Elina Johnson, daripada LOAN FIRM ELINA JOHNSON, di sini datang pinjaman asli yang akan mengubah hidup anda kepada yang lebih baik, syarikat pinjaman pinjaman, Diberikan dan berlesen menawarkan pinjaman kepada individu, syarikat swasta dan orang yang memerlukan bantuan kewangan dalam tahap rendah faedah sebanyak 2%.

   Saya Puan Elina Johnson, akan membuat yang terbaik dalam takut kami kepada semua pemohon yang sah. Anda tidak akan kecewa oleh saya dalam perjanjian perniagaan ini kerana syarikat itu akan memastikan pinjaman anda sampai kepada anda, ia tidak thoes juga berakhir di situ, kami mempunyai satu pasukan expatrate yang memahami undang-undang pelaburan, mereka akan dapat membantu anda, memberikan anda tips yang akan hel anda menguruskan pelaburan anda bahawa anda melabur pinjaman anda, jadi anda tidak bankrap pernah lagi dalam hidup anda dan tawaran yang hebat ini datang dengan pinjaman anda, Hubungi kami hari ini melalui e-mel elinajohnson22@gmail.com

   Perkhidmatan kami termasuk yang berikut:

   * Pinjaman peribadi
   * Pinjaman Bercagar
   * Pinjaman tidak berpagar
   * Keputusan Pinjaman
   * Coaching Loan
   * Pinjaman ikrar Loan
   * Pembayaran pinjaman
   * Pinjaman pelajar
   * Pinjaman Commercial
   * Auto Loans
   * Resolusi Loan
   * Pinjaman Pembangunan
   * Dept pinjaman pinjaman
   * Pinjaman Perniagaan
   * Pinjaman Pendidikan
   * Pelantikan Broken

   Sila isi borang permohonan pinjaman di bawah dan kembalikan kepada kami untuk berkhidmat untuk kita lebih baik melalui e-mel:
   elinajohnson22@gmail.com


   DATA PEMOHON

   1) Nama Penuh:
   2) Negara:
   3) Alamat:
   4) Negeri:
   5) Jenis Kelamin:
   6) Status Perkahwinan
   7) Pekerjaan:
   8) Nombor telefon:
   9) Kedudukan masa ini di tempat kerja:
   10) Pendapatan bulanan:
   11) Jumlah Pinjaman Diperlukan:
   12) Tempoh Pinjaman:
   13) Tujuan pinjaman:
   14) Agama:
   15) Adakah anda memohon sebelum:
   16) Tarikh lahir:
   terima kasih,
   Puan Elina Johnson (elinajohnson22@gmail.com)

   ReplyDelete
  2. Hello,
   Saya Puan Olivia Daniel, Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar hutang anda atau anda memerlukan pinjaman untuk meningkatkan perniagaan anda? Adakah anda memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji atau tujuan lain? Adakah anda telah ditolak oleh bank-bank dan institusi kewangan lain? Mencari tiada lagi kerana kita berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu !!! kami memberi pinjaman kepada syarikat-syarikat, entiti swasta dan individu pada kadar yang rendah dan berpatutan faedah 2% untuk tempoh masa yang tetap 1-20 tahun dan tempoh enam bulan sebelum permulaan ansuran bulanan. Anda boleh menghubungi kami melalui e-mel melalui: (oliviadaniel93@gmail.com)

   PEMAKAIAN DATA

   1) Nama:
   2) Negara:
   3) Alamat:
   4) Jenis Kelamin:
   5) Status perkahwinan:
   6) Pekerjaan:
   7) Nombor Telefon:
   8) Kedudukan di tempat kerja:
   9) Pendapatan bulanan:
   10) Jumlah Pinjaman:
   11) tempoh pinjaman:
   12) Tujuan pinjaman:
   13) Tarikh lahir:
   Terima kasih

   ReplyDelete
  3. ​​Halo
   nya CABOT FINANCIAL SERVICE apakah anda memerlukan pinjaman? 18 tahun ke atas, menurut Anda, "SEJARAH KREDIT" Anda cukup sehat untuk membantu kecakapan finansial payback Anda jika "YA" maka Anda berhak mengajukan permohonan pinjaman kami karena jaminan Anda atas sisa krisis keuangan adalah semua yang k​​ami inginkan deng​​an APR (1, 4%). Jadi cepatlah sekarang dan terapkan untuk memenuhi kebutuhan finansial tersebut, promosikan bisnis yang sta​​gnan, investasikan di Hi-tech, mula​​ilah Usaha Kecil dan Menengah (S.M.E's), untuk lebih jelasnya hubungi kam​​i​​ melalui e​​​​-m​​ail: cabotfinancialservice@gmail.com

   ReplyDelete
  4. Assalamualaikum
     Ini adalah {ISKANDAR LESTARI KREDIT PERSATUAN} kami ada di sini untuk melindungi Anda dari '' Hiu Pinjaman '' membantu Anda membangun '' Riwayat Kredit Buruk Anda '' antara lain sehingga kami menawarkan varietas pinjaman dengan APR sebesar 1,4% , Pinjaman yang tersedia adalah sebagai berikut: '' '' Pinjaman Jembatan '' 'untuk memenuhi kebutuhan keuangan mendesak Anda,' '' usaha 'untuk mendirikan usaha baru atau membiayai kembali usaha yang ada,' 'Konsolidasi / Utang melayani Pinjaman '' untuk menimbulkan masalah hutang Anda, '' 'Jumbo / beli uang pinjaman' '' untuk membantu Anda mendapatkan rumah impian Anda seperti real estat, '' Pinjaman perdana / subprime '' 'terlepas dari apakah riwayat kredit Anda Sehat atau tidak, untuk memenuhi biaya finansial tak terduga Anda atau tagihan semua ini dan banyak lagi. Tanpa biaya mulai dari transfer, pencairan, originasi hingga pemrosesan silahkan hubungi kami sekarang melalui e-mail{iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com} atau jika Anda ingin menghubungi Ibu secara langsung, Anda dapat melakukannya melalui PIN {#BBM: D8980E0B}

   ReplyDelete
  5. ELESAI TUNAI PENYELENGGARAAN PENYELESAIAN TUNAI TUNAI.
   Pinjaman hartanah, pinjaman syarikat, pembiayaan sebenar, tawaran pinjaman peribadi dan perniagaan, tawaran kami adalah pantas dan mudah, datang kepada kami hari ini supaya kami dapat menamatkan semua masalah kewangan anda sekali dan untuk semua.
   Kami memberi semua jenis pinjaman, Kerajaan, swasta dan syarikat. Kadar pinjaman kami ialah 2%. Untuk pertanyaan lanjut hubungi kami di alamat E-mel syarikat melalui surecashlending@gmail.com

   ReplyDelete
  6. Hello, ini adalah kumpulan kewangan Donegal. A bereputasi, sah &
   bertauliah pemberi pinjaman. Kami memberi pinjaman daripada semua
   jenis dalam cara yang sangat cepat dan mudah. Kami menawarkan pinjaman
   komersial, pinjaman perniagaan, Penyatuan Hutang, pinjaman pelajar
   atau apa-apa jenis pinjaman pilihan anda pada kadar faedah 2%. Jika
   anda berminat untuk kembali kepada kami di Alamat e-mel ini
   donegalgroupint@gmail.com Dengan maklumat berikut yang di bawah :.

   Nama:
   Nama keluarga:
   negara:
   bandar:
   pekerjaan:
   alamat tetap:
   Tarikh lahir:
   Poskod:
   seks:
   Nombor telefon:
   Status perkahwinan:
   Tujuan pinjaman:
   Pendapatan bulanan:
   Jumlah pinjaman yang diperlukan:
   Tempoh pinjaman:
   Waris:
   Waris Nombor telefon:
   Waris kekal Alamat:

   Melampirkan Kad Pengenalan sah anda :.

   ReplyDelete
  7. Hello,
   Nama saya Yuli Jakarta Selatan di Indonesia, saya mahu menggunakan medium ini untuk menasihati semua orang untuk memudahkan berhati-hati dalam mendapatkan pinjaman di sini, jadi banyak pemberi pinjaman pinjaman di sini adalah semua penipu dan mereka hanya di sini untuk menipu anda daripada wang anda, Saya memohon untuk pinjaman sebanyak kira-kira 200 juta daripada seorang wanita di Dubai dan saya kehilangan kira-kira 10 juta tanpa mengambil pinjaman, mereka meminta lagi dan lagi untuk kos, saya membayar hampir 10 juta masih saya tidak mendapat pinjaman,

   Allah kemuliaan, saya bertemu dengan seorang rakan yang baru sahaja digunakan untuk pinjaman, dan dia mendapat pinjaman tanpa sebarang tekanan, jadi dia memperkenalkan saya kepada Puan Olivia Daniel, dan saya memohon untuk 400 juta, saya fikir ia adalah jenaka dan penipuan, tetapi saya mendapat pinjaman saya dalam masa kurang daripada 24 jam hanya 2% tanpa cagaran. Saya amat gembira kerana saya telah diselamatkan daripada mendapat miskin.

   jadi saya menasihati semua penduduk di sini yang memerlukan pinjaman untuk menghubungi
   Puan Olivia Daniel, melalui e-mel: (oliviadaniel93@gmail.com)

   Anda masih boleh hubungi saya jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut melalui e-mel: (yuliy3531@gmail.com)

   sekali lagi mengucapkan terima kasih kepada anda semua kerana membaca kesaksian saya dan Allah terus memberkati kita semua dan memberi kita kehidupan yang panjang dan kemakmuran

   ReplyDelete

  8. Adakah anda bosan dengan mencari pinjaman dan gadai janji dari bank? Adakah anda telah sentiasa ditolak oleh bank-bank dan institusi kewangan lain kerana kredit buruk? Adakah anda kehilangan rumah anda kerana kekangan kewangan? Global Lenders Inc adalah di sini untuk membebaskan anda daripada hutang. Untuk pertanyaan segera, anda boleh menghubungi kami melalui e-mel powerfinance7@gmail.com

   BORANG PERMOHONAN
   **********************
   1) Nama penuh: .....
   2) Seks: ........
   3) Bilangan yang diperlukan pinjaman: ...
   4) Tempoh pinjaman: ................
   5) Negara: .......
   6) Alamat rumah: ..
   7) Nombor telefon bimbit: .....
   8) Pekerjaan: ....
   9) Pendapatan Bulanan: ......
   10) Tarikh gaji: ....
   11) Tujuan pinjaman itu; ...
   12) Jika anda mendapat iklan kredit kami: ....
   13) Cara e-mail address: ........

   Menunggu jawapan segera anda.
   Semoga Allah memberkati anda.
   IBRAHIM MUSA
   Power Services Financial Pvt.
   Hubungi kami: powerfinance7@gmail.com

   ReplyDelete
  9. (VICK MARALOAN COMPANY FIRM)
    
   Halo saya Puan, vick mara, pemberi pinjaman yang sah dan boleh dipercayai kepada pinjaman
   Dalam terma dan syarat yang jelas dan boleh difahami pada kadar faedah 2%. Dari
   USD $ 12,000 hingga $ 8,000,000, euro dan pound sahaja. Saya memberi pinjaman perniagaan,
   Pinjaman peribadi, pinjaman pelajar, pinjaman kereta dan pinjaman untuk membayar bil. jika awak
   Perlukan loana2
      Anda perlu buat adalah untuk anda menghubungi saya secara langsung
   Dalam: (vickmara3@gmail.com)
   Tuhan merahmati kamu.
   Yang ikhlas,
   Puan: vick mara
   E-mel: (vickmara3@gmail.com)

   Nota: Semua jawapan perlu dihantar ke: (vickmara3@gmail.com)

   ReplyDelete
  10. Halo,
    Saya Puan Elina Johnson, ELINA JOHNSON LOAN FIRM, di sini datang pinjaman asli yang akan mengubah hidup anda menjadi yang lebih baik, sebuah syarikat pinjaman pinjaman, Diberikan dan Berlesen untuk menawarkan pinjaman kepada individu, syarikat swasta dan orang yang memerlukan bantuan kewangan Dalam tahap keuntungan yang rendah sebanyak 2%.

   Saya Puan Elina Johnson, akan memberikan yang terbaik kepada penghormatan kami kepada semua pemohon yang sah. Anda tidak akan kecewa dengan saya dalam urusan perniagaan ini kerana syarikat itu akan memastikan pinjaman anda sampai kepada anda, ia tidak akan berakhir di sana, kami mempunyai pasukan expatrate yang memahami undang-undang melabur, mereka akan membantu anda, Memberi anda petua yang akan menguruskan pelaburan anda yang anda melabur pinjaman anda, jadi anda tidak akan bangkrut lagi dalam hidup anda dan tawaran hebat ini datang dengan pinjaman anda, Hubungi kami hari ini melalui e-mel elinajohnson22@gmail.com

   Perkhidmatan kami termasuk yang berikut:

   * Pinjaman peribadi
   * Pinjaman Bercagar
   * Pinjaman tidak berpagar
   * Hasil pinjaman
   * Latihan Pinjaman
   * Pinjaman ikrar pinjaman
   * Pembayaran pinjaman
   * Pinjaman pelajar
   * Pinjaman Komersial
   * Pinjaman Auto
   * Resolusi Pinjaman
   * Pembangunan Pinjaman
   * Pinjaman pinjaman Jabatan
   * Pinjaman Perniagaan
   * Pinjaman pendidikan
   * Pelantikan patah

   Sila isi borang permohonan pinjaman di bawah dan kembalikan kepada kami untuk memberi kami lebih baik melalui e-mel:
   Elinajohnson22@gmail.com


   DATA PEMOHON

   1) Nama Penuh:
   2) Negara:
   3) Alamat:
   4) Negeri:
   5) Jantina:
   6) Status Perkahwinan:
   7) Pekerjaan:
   8) Nombor Telefon:
   9) Kedudukan semasa di tempat kerja:
   10) Pendapatan bulanan:
   11) Jumlah Pinjaman yang Dibutuhkan:
   12) Tempoh Pinjaman:
   13) Tujuan Pinjaman:
   14) Agama:
   15) Pernahkah anda memohon sebelum:
   16) Tarikh lahir:
   Terima kasih,
   Puan Elina Johnson (elinajohnson22@gmail.com)

   ReplyDelete