• Politik Terkini

  Thursday, July 27, 2017

  Kenyataan Naib Presiden Pas 'bunuh' Pas

  Kenyataan Naib Presiden Pas, Datuk Mohd Amar Nik Abdullah berhubung isu meletakkan calon bertanding di Permatang Pauh hanya membunuh parti itu sendiri.
  .
  Bekas Ketua Penerangan Pas, Datuk Mahfuz Omar berkata, kenyataan itu menunjukkan Pas seolah-olah mahu bertanding di semua kerusi pembangkang.
  .
  Ini kenyataan angkuh daripada Pas yang membina persepsi pengundi.
  .
  Mereka mengaku sebagai pembangkang, tetapi mereka enggan berunding dengan rakan pembangkang lain, tak boleh bertolak ansur dan mahu membolot semua kerusi.
  .
  Akhirnya pengundi jemu dengan Pas dan putus asa sokong parti tersebut kerana menunjukkan kecenderungan kepada Umno.
  .
  Saya yakin ahli Pas, bukan sahaja pengundinya, sebahagian besar beralih arah.

  2 comments:

  1. Halo,

   Adakah anda sedang mencari pinjaman? Pinjaman peribadi, pinjaman rumah, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang dan lain-lain jenis pinjaman. Adakah anda telah dinafikan pinjaman oleh bank atau institusi kewangan atas sebarang sebab? Cari tidak lebih lagi kerana kami berada di sini untuk membantu anda dari segi kewangan. Kami menawarkan pinjaman yang dijamin kepada perniagaan dan individu dalam kadar faedah yang rendah dan kadar faedah yang berpatutan sebanyak 2%. Sekiranya berminat, e-mel kepada kami hari ini untuk memohon dan mendapatkan pinjaman segera.
   Tiada cek kredit diperlukan, 100% dijamin.

   E-mel kami: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

   ReplyDelete
  2. adakah anda memerlukan pinjaman tulen untuk tujuan perniagaan atau membayar hutang anda hubungi Encik Kellie Wilson sekarang untuk pinjaman tulen melalui e-mel: Oceanicfinance113@gmail.com atau +1 (267) 725-7570

   ReplyDelete