BANkami SpeakOut 2 ~ Budaya Tunjuk Lurah Tetek. Puaskan Hati Perogol

Bila bercakap tentang fesyen. Manusia normal sememangnya sukakan kecantikan. Tapi kecantikan itu tak semua boleh dipertontonkan. Tak cukup dengan tu, pelbagai produk kecantikan dikeluarkan untuk membuatkan manusia lebih nampak cantik, anggun, top, tip, seksi, booby dan menarik perhatian lelaki. Itu kalau kisah perempuan. Kisah lelaki pn apa kurangnya, lelaki sekarang pn pandai jaga body, jangan untuk pasangan GAY sudah.

Zaman dulu-dulu, susah nk tengok pompuan suka tayang lurah. Ada tu mmg ada, tapi tak banyak dan ramai yang segan. Tapi sekarang, ramai terpengaruh dengan budaya barat, yang melebihkan keseksian untuk menarik jejaka. Iklan seks juga banyak dipertontonkan untuk menarik perhatian. Hasilnya. Tarammmmm, boobs in facebook.

Yang facebook tu, satu hal, hal yang paling vangang adalah artis malaysia sendiri yang beragama islam. Tetapi berkonsepkan pakaian lurah dendam berahi. Bila dah semakin ramai pompuan tunjuk boobs, maka ia akan menjadi satu budaya, bila menjadi satu budaya. Manusia akan boring dengan melihat lurah boobs, kegersangan sudah tidak dapat dicapai, maka cara terbaru adalah berbogel terus. Itulah yang berlaku sekarang di negara barat. Berbogel itu tidak salah. Mungkin tak lama lagi, berjimak tempat awam adalah satu exercise.

Artist adalah golongan yang paling sukar untuk berubah. Walaupun ada kembali ke pangkal jalan, masih menjadi kutukan kawan seislam. Bukankah itu kerja bangang. Kalau nak kutuk sepatutnya kutuk yang jenis bangang tak kenal sahsiah diri. Bukannya bangang kutuk orang yang berubah ke arah kebaikan.

Out of topic, jatuhnya sesuatu bangsa, hilangnya perasaan malu, datangnya maksiat berleluasa. Apabila wanita mula beraksi. Pompuan takder kekuatan, tapi kekuatan tarikan berahi mereka amatlah kuat. Sehingga mampu menggugat seorang tok imam ke lembah neraka jahanam.

Dalam dunia yang harini penuh dengan interaksi hujung jari ke hujung rambut ke hujung kaki dan ke hujung nyawa barulah nak jadi penghujung penyesalan, oh memang menguja senggama minda untuk menghabiskan sisa hidup. Kadangkala kita tengok orang Tua Kerepot yang tidak sedar diri pun banyak menunjukkan budaya hedodisme. Di kampung duk bercucuk tanam, sampaikan ke bandar mula kenal pemakaian ala ladgy gaga.

Bila orang rogol, ko mengamuk, cakap kat polis gini-gini. Yang ko pakai baju nampak lurah, nampak puting tetek. Saper yang suruh. Orang gila pun naik stim maaaa. Inikan pula orang normal. Pakai tudung, tetek tersembur, lengging ketat. Yang buta jer tak tengok. sebab tak nampak. Orang tengah duk minta sedekah pun akan terbeliak biji mata, silap-silap berhenti sekejap mintak sedikit. Tonton aksi ghairah.

In every step kita buat, dalam apa cara pemakaian kita, dalam apa cara pertuturan. Tak kira ko himpun duit sampai berbukit mengalahkan joker. Last sekali, kesini juga ko akan kembali. Termasuklah aku.
BANkami SpeakOut 2 ~ Budaya Tunjuk Lurah Tetek. Puaskan Hati Perogol BANkami SpeakOut 2 ~ Budaya Tunjuk Lurah Tetek. Puaskan Hati Perogol Reviewed by BANkami Blog on March 01, 2013 Rating: 5

6 comments:

  1. inilah wanita pada hari ini. cukup saja kita tgk pada majlis besar seperti pertandingan musik2. pakaian mereka ada yg memilih seperti islam. tetapi konsep dan corak, telah jauh drpa apa yg islam sarankan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka mengikut hawa nafsu. kalau ikut sunnah islam. mereka takkan buat kerja bodoh mcm ni.

      Delete
  2. tgk sajalah majalah playboy malaysia. MANGA. setakat nk tgk lurah ni. boleh jer. benda mcm tu la yg akan mjdi trend masa akan dtg. tp berapa org yg amik port. - penjejak neraka

    ReplyDelete
  3. Carlos pun suka tengok. Itu sebab dia letak gambar artis yg nampak lurahnya. Kalau carlos perihatin sangat kenapa tak blurkan je gambar tu. Maaf ya... link iklan di blog anda ada juga ke wardrobe mulfunction.... harap maklum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat apa nk blurkan. dh artis tu sdiri xmalu nk tunjuk. aku suka tgk lurah.

      Delete
  4. trend ni, hok tino tayang lurah, hok jantan tayang lutut ngan peha.......hebak hebak......

    ReplyDelete

Powered by Blogger.