BAN Politik ~ Abby Abadi Fake Troll Tun Mahathir Lahad Datu

Macai Oh Macai. Kerja mereka buat acc fb fake, acc twitter fake, buat blog sebar fitnah pastu tutup, itu jelah kerja macai. Terbaru acc twitter abby abadi dijadikan mangsa mengutuk Tun Mahathir ke Lahad Datu. Takder la kutuk, cuma troll tun je. Tapi ada juga minah n mamat bangang terus fire abby abadi kat acc twitter ori dia.

Berubah jadi ustazah bersalam kaki dengan perempuan tak salah, itu bagus, berubah jadi ustazah cukur kening, pun bagus. umporno.


BAN Politik ~ Abby Abadi Fake Troll Tun Mahathir Lahad Datu BAN Politik ~ Abby Abadi Fake Troll Tun Mahathir Lahad Datu Reviewed by BANkami Blog on March 18, 2013 Rating: 5

7 comments:

  1. macai umngok mmg selalu buat kerja bodoh! hari2 kena kutuk dlm FB

    ReplyDelete
  2. kesian kt abby.

    ReplyDelete
  3. ni tak bubar parlimen lagi. dh mcm org gila macai umngok ni. kalau bubar pastu umno kalah. konfem satu malaysia meroyan

    ReplyDelete
  4. Ini semua salah anwar ibrahim

    ReplyDelete
  5. hey, yoU ulang, I saman yoU pula!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti aku keluarkan semua video GAY ko

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.