BAN Politik ~ Anwar Ibrahim & Kronisme Terlibat Dengan Pelbagai Perkara Sulit Malaysia [ Versi ??? ]

Menjadi individu bernama Anwar Ibrahim memang menguja kehidupan dengan perit. Dengan pelbagai tuduhan, meringkok dalam penjara dan akhirnya disahkan tidak bersalah dalam isu bontot. Tidak cukup dengan itu, pelbagai tuduhan terus dibuat. Bukan setakat dalam alam maya, dalam siaran TV, newspaper tempatan dan pelbagai lagi ejekan sinis daripada mereka yang membenci individu bernama Anwar Ibrahim.

Tidak cukup dengan itu, tabloid manila juga menyatakan anwar terlibat dalam lahad datu. Yang menjadi persoalan adalah, "Kenapa kerajaan tidak menyatakan sebab utama Serangan boleh berlaku". Kalau setakat dalam ternet dah banyak blogger puak umno duk cerita dan cerita tu lebih menjurus kepada menyalahkan anwar ibrahim. Berbeza pula dengan blogger PR yang menyatakan sultan sulu adalah bekas ahli umno. Dan terdapat pelbagai perjanjian sebelum ini.

Tetapi, apabila diminta berdebat isu pembangunan ekonomi dengan Anwar Ibrahim, kenapa Najib Razak tidak berani seperti Obama berada di pentas dan di tontoni rakyat seluruh dunia melalui YouTube. Bukankah pendebatan itu lebih bagus untuk rakyat menilai, siapakah yang layak menjadi Leader.


Info Image : Otai Reformasi II, Phenomena Rare, OhPolitik
BAN Politik ~ Anwar Ibrahim & Kronisme Terlibat Dengan Pelbagai Perkara Sulit Malaysia [ Versi ??? ] BAN Politik ~ Anwar Ibrahim & Kronisme Terlibat Dengan Pelbagai Perkara Sulit Malaysia [ Versi ??? ] Reviewed by BANkami Blog on March 05, 2013 Rating: 5

9 comments:

  1. Aku syak ni semua gimik politik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. edit jer papan tanda tu.

      Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk melihat entri terbaru mengenai pendedahan status luar biasa bagi diri anda. Entri ini masih baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

      1. Bagaimana hendak memperbaharui pengalaman?
      2. Bagaimana hendak mengkaji dalam sesuatu latihan?
      3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang yang suka bersendirian?
      4. Ke manakah masa kita menghilang?
      5. Pentingnya masa walaupun sedikit?
      6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (aktif atau pasif)
      7. Proses pembentukan status luar biasa?
      8. Kajian mengenai status luar biasa bagi diri anda?

      Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]

      Delete
    2. thank you. tp byk sgt la widget. ada sikit berat.

      Delete
  2. Replies
    1. baca banyak2. jgn cepat terpengaruh dgn TV3 tahyul

      Delete
  3. Johor Darul Takzim kuasai FAM. -Anuar Ibrahim Punca.

    ReplyDelete
  4. sikit-sikti anwar. semua benda anwar. lepas ni semua papan tanda agensi letak nama anwar jer. silap-silap facebook, google block nama anwar. gara-gara BN bangang kemaruk.

    ReplyDelete
  5. tah..aku pon orang johor jgk...
    tp aku tahu anwar tuh cume mangsa keadaan..
    semua salah BN dikenakan kt beliau..
    susah mahu terime kenyataan bro...
    namapk jeh mcm aman....hakikatnya dunia akhir zaman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua salah anwar. najib and da geng. maksum. takde buat salah. macam taik perangai diaorang.

      Delete

Powered by Blogger.