BAN Politik ~ Gelaran Baru Anwar Ibrahim, Mr.Mansuh Versi Ketandusan Idea Umno

Menjadikan anwar ibrahim sebagai model segala kekacauan. Bermula daripada kaki liwat, kaki hasut, kaki memberontak, kaki demostrasi dan pelbagai lagi kaki ayam itik lembu kambing. Itulah modal umno daripada dulu hingga sekarang.

Setelah tampilnya ayah saiful menyatakan liwat adalah konspirasi, maka golongan lawyer berkopiah pula muncul dengan kata-kata seperti hooligans street. Dengan title lawyer dan berpelajaran tinggi, tetapi otak lebih bengap daripada darjah 1.

Tidak cukup lagi, video menakutkan rakyat pula dikeluarkan demi merealisasikan impian mereka supaya kekal mencuri kekayaan negara.

Jika benar malaysia bakal bankrap, Adakan Debat Ekonomi Antara pemimpin. Ada kote anak jantan? 

BAN Politik ~ Gelaran Baru Anwar Ibrahim, Mr.Mansuh Versi Ketandusan Idea Umno BAN Politik ~ Gelaran Baru Anwar Ibrahim, Mr.Mansuh Versi Ketandusan Idea Umno Reviewed by BANkami Blog on March 11, 2013 Rating: 5

8 comments:

  1. dah goyang.. tu buat video meroyan mcm ni.

    ReplyDelete
  2. itulah geng umngok. kalau bukan idea bodoh. bukan umngok la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua salah anwar ibrahim

      Delete
  3. itu je lah modal yg ada sekarang. kesian macai umngok

    ReplyDelete
  4. ah jib borr. bila nak bubar parlimen.

    ReplyDelete
  5. sapa la animators yg buat vid tu...terdesak sgt ke nak duit extra, buat side job as macai pulak dah...isk isk isk

    ReplyDelete
  6. duit punya pasal. bodoh jadinya

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.