BAN Politik ~ Lahad Datu, Tawaran Debat Najib Dari Siswa 13

Isu lahad datu masih panas untuk ditulis oleh para blogger supaya mendapat traffic. Akhbar juga tidak lekang dari mencari sesuap juta ringgit. Tetapi paling sedih, hiburan nyanyi, tarian, joget masih terus menerus tanpa diberi penghormatan kepada mereka yang berjuang demi negara. Jika al sultano meninggal, Berkabunglah satu malaysia dengan penuh tragis. Tetapi apabila komando kita meninggal, siapakah yang sepatutnya menjalankan pengkabungan itu.

Itu kisah lahad datu. nak tau lagi banyak, ko google jerla. Aku tulis pn, dah beratus blogger, fb duk cerita pasal ni. Pikir dan pastikan kesahihan berita tu betul. Mungkin lepas ni al-jazeera akan melaporkan lebih details di lahad datu.

Debat anwar najib pun tak terjalan. Ko masih tak faham ker wahai GM13. Debat tu bukan budaya malaysia. Kan najib kita maksum pemerintahan dia. Semua dia buat, semua betul. Untuk menjamin kesejahteraan dan kekayaan kronisma mereka. Tu pun ko nak debat buat apa. Nantikan tak pasal-pasal ko kena cop berkroni nak pujuk najib dalam debat.


Info : MkiNi
BAN Politik ~ Lahad Datu, Tawaran Debat Najib Dari Siswa 13 BAN Politik ~ Lahad Datu, Tawaran Debat Najib Dari Siswa 13 Reviewed by BANkami Blog on March 02, 2013 Rating: 5

6 comments:

  1. Najib takdak teloq. camna nak debat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. najib takut bawani muncul.hahaha

      Delete
  2. xfhm lg ker..debat bkn budaya kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita mesti tuntut la bro..ni ngara demokrasi, debat la cara permulaannya nya bro..mcm ade lagi cara yg lain??ada ke?????

      Delete
  3. Banyak sangat isu najib hari ini,kalau MAHASISWA MAHASISWI tibai atau belakong isu-isu yang ada, tk kira isu mahasiswa-siswi tu jadi kilang ke apake pastinya kaitanya duit negara duit rakyat.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mereka akan bangkit apa yg kroni mereka telah buat utk mahasiswa/siswi dan suruh mereka bersyukur kepada kroni mereka. WTF.

      Delete

Powered by Blogger.