BAN Politik ~ Macai Umno Terkena Lagi. Tak Penat Ke Menipu

Alahai macai ni tak penat ke duk tegakkan benang yang basah. Aku heran betul la. Kalau berita tu sahih, buat apa nak pertikaikan. Terima je lah yang taik pernah diletakkan dalam masyarakat. Nak tuduh pasal saiz taik, ukuran taik tu buat apa. Dah terserlah taik tu dikeluarkan oleh united macai national organisation. Hang nak pertikaikan buat pa.

Ni hah, ko tengok jer lah sendiri. Macai duk pertikai surat dibuat dan ditulis oleh PR, walhal surat tu sah boleh download kat laman web MOE. Ko nak download tengok pun boleh. Tu zaman madir tadbir malaysia. Surat bermulanya liberalism dalam persekolahan. Tak heran budak sekolah sekarang buat video lucah. Pakai tudung singkat baju ketat.

Info Asal : FB Janji DiCapati,  MOE
BAN Politik ~ Macai Umno Terkena Lagi. Tak Penat Ke Menipu BAN Politik ~ Macai Umno Terkena Lagi. Tak Penat Ke Menipu Reviewed by BANkami Blog on March 10, 2013 Rating: 5

9 comments:

  1. macai umno, kalau xbodoh tu yg aku pelik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah anak didik najib dan rosmah.

      Delete
  2. Ini mesti salah anwar ibrahim

    ReplyDelete
  3. Aku rasa yg bodohnya korang. Pi layan IPS tu apesal? Cuba buat2 senyap je. Ini isu pentadbiran, bukan isu politik. Biar org MOE handle la. Bangang punya macai PR!


    ReplyDelete
    Replies
    1. yg buat isu skrng geng macai umno. macai PR cuma dedahkan perkara yg dibuat oleh pentadbiran. pentadbiran tu pun dpt arahan dari atasan. ko suruh la macai umngok pergi nasihat IPS. jgn bodoh sgt.

      Delete
    2. ham nor = ahmad

      kah kah kah lawak gila sial ahmad

      Delete
    3. ahmad penjilat juboq umngok

      Delete
  4. Macai tu ape?tetek mak korang ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. macai tu org macam ko lah. penjilat tetek rosmah.

      Delete

Powered by Blogger.